Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, 7 yıl önceki haliyle şaşırttı! Beren Saat’e özel maske! Ecem Erkek’in filmi geliyor!

Ezgi Mola, 7 yıl önceki haliyle şaşırttı! Beren Saat’e özel maske! Ecem Erkek’in filmi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımlarında dikkat çeken son pozlarına bir göz atalım. Ezgi Mola, Ecem Erkek ve Beren Saat’ten gelen son pozlar, instagram hesaplarının story bölümünden yaptıkları paylaşımlar. Üç sevilen oyuncunun takipçileriyle yaptığı paylaşımlar arasında ilk olarak Beren Saat’e bakalım…

Saat, son olarak Netflix’in Atiye isimli dizisinde rol aldı. Oyuncu, Ekim ayında 3. sezonu biten dizinin ardından dinleniyor. Bir dönem eşi Kenan Doğulu ile problemler yaşasa da yeniden evliliklerini yoluna koymanın mutluluğu paylaşımlarına da yansımakta.

Vakit buldukça açık havada yürüyüşler yaptığı paylaşımlarında görülen oyuncu, yine güneşli bir günde kendisini sokağa atmış. Maske takmak konusunda da hayli özenli hareket eden oyuncu, bu kez siyah ve kendisine özel maskesiyle de dikkat çekti.

Oyuncunun “Staying safe” (Güvende kal) mesajını düştüğü fotoğraftaki maskesinin üzerinde adı ve soyadının baş harflerinin olduğu görülüyor.
Ezgi Mola, 7 yıl önceki haliyle şaşırttı! Beren Saat'e özel maske! Ecem Erkek'in filmi geliyor! 9

Güldür Güldür Show’da Naime ismiyle rol alan Ecem Erkek, son iki yıldır izleyenlerin yakından tanıdığı bir isim. Daha önce Hayat Sırları isimli dizide rol alsa da Güldür Güldür ile büyük kitleler tarafından tanındı.

Oyuncu aynı zamanda yaz aylarında da büyük bir heyecan yaşadı. Ecem Erkek, 90’lı yılların çok konuşulan ve Yılmaz Erdoğan imzalı ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ oyununun film versiyonunda rol aldı.

Filmle ilgili çok fazla bir verilmedi ama Ecem Erkek’in filmde Demet Akbağ’ın tiyatroda canlandırdığı Gülseren karakterini oynadığı tahmin ediliyor. Andaç Haznedaroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı ve Devrim Yakut ile Merve Dizdar’ın da rol aldıkları film merakla bekleniyor.

Ecem Erkek, aşağıdaki fotoğrafına filmin son paydos gününde çekildiğini vurgu yaparak “geliyor gözümün nuru” sözleriyle de filmin yakında gösterileceğini ima ediyor sanki…

Ezgi Mola, 7 yıl önceki haliyle şaşırttı! Beren Saat'e özel maske! Ecem Erkek'in filmi geliyor! 10

Şimdilerde Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Safiye ile bir kez daha gönülleri fetheden Ezgi Mola, bugün bir nostalji yaparak yıllar önce çekilen fotoğrafını yayınladı.

Instagram story bölümünden yaptığı paylaşımda, oyuncunun uzun saçlı hali görünüyor. Oyuncu, 2014 yılındaki fotoğrafına bakıp “7 yıl mı?” mesajını düşmüş…

Ezgi Mola, 7 yıl önceki haliyle şaşırttı! Beren Saat'e özel maske! Ecem Erkek'in filmi geliyor! 11