Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola ile Enis Arıkan aynı şanssızlığı birlikte yaşadı!

Ezgi Mola ile Enis Arıkan aynı şanssızlığı birlikte yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola, koronavirüse yakalanmıştı. Oyuncu bu durumu sosyal medyadan da duyurdu. İki aşısını da olan ünlü oyuncu, korona sorununu ise hafif bir şekilde atlatmış olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Masumlar Apartmanı hayranları dizilerinin ne zaman ikinci sezona başlayacağını merak ediyordu. Ezgi Mola’dan gelen sevindirici haberlerin ardından, TRT1’den de dizinin 14 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da yeni sezona başlayacağı müjdesi geldi. Masumlar Apartmanı ekibi sette çalışmalarını sürdürüyor. Yeni dönemde ayrılan Farah Zeynep Abdullah’ın yerini ise Melisa Şenolsun’un doldurması bekleniyor.

Ezgi Mola yaptığı açıklamada aşı konusunda “İki tane yaptırdım ne olur ne olmaz diye. Herhangi bir risk teşkil etmemek için. Çok şükür geçti gitti. Ben ucuz atlattım, hafif atlattım. Bence aşının etkisiydi bu. Çünkü aşı olmadan yaşayan arkadaşlarımdan da biliyorum. Hakikaten çok zor geçiren de var. Hafif bir şekilde geçti” diye konuştu.

Ünlü oyuncunun tam da yeni sezon öncesinde yaşadığı bu talihsizlik hayranlarını üzmüştü. Ancak hastalığı hafif bir şekilde atlatmış olması ise sevindirici bir gelişme oldu.

Ezgi Mola, yakın arkadaşı Enis Arıkan ile aynı zamanda koronavirüse yakalandıklarını da belirtti. Oyuncu, “Birlikte bulunduğumuz yerden oldu diye tahmin ediyoruz. O iki günü birlikte geçirmiştik. O yüzden de onu da birlikte yaşadık” diye konuştu.

İşlerin devam ettiğini belirten Ezgi Mola, Erşan Kuneri çekimlerinin de bitmek üzere olduğunu söyledi. “Çok güzel geçti, çok keyifli geçti” diyerek Erşan Kuneri setinden memnun olduğunu belirten oyuncu, henüz daha işinin bitmediğini söyledi.

Cem Yılmaz’ın dizi için çok güzel bir ekip kurduğunu hatırlatan Ezgi Mola, “Bence kötü olması mümkün değildi” ifadesini kullandı.