Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisindeki ayrılık iddiası asılsız çıktı!

Masumlar Apartmanı dizisindeki ayrılık iddiası asılsız çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncunun Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacağı iddiası asparagas çıktı! Masumlar Apartmanı ile ilgili ayrılık iddiasını da yanıtlayan Ezgi Mola, “Çok şükür her şey yolunda bizde” diyerek bu iddiaları yalanladı.

Herkes hakkında benzer iddiaların ortaya atıldığına da gönderme yapan Ezgi Mola, bu tür iddialara itibar edilmemesini istedi. Masumlar Apartmanı dizi ekibinin çalışmalara başladığını anlatan oyuncu, “Ben de dahil olacağım” diyerek yakında TRT1 dizisi için sete çıkacağını doğruladı.

TRT1’den yapılan açıklamada ise Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezona 14 Eylül Salı günü başlayacağı bildirildi.

Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan Ezgi Mola, iki gün birlikte zaman geçirdiği Enis Arıkan ile aynı yerden virüsü kaptığını söyledi.

Arıkan’ın da kendisi gibi aynı dönemde koronavirüse yakalandığını hatırlatan oyuncu, hastalığı hafif atlattığını ve yeniden setlere döndüğünü de sözlerine ekledi.

Hayranlarına müjde veren ünlü oyuncu, yeniden Masumlar Apartmanı dizi setine çıkmak için gün sayıyor. Oyuncunun Erşan Kuneri’den kalan sahneleri çektikten sonra TRT1 dizisindeki rolüne başlaması bekleniyor.