Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola ile Enis Arıkan’ın whats app yazışmalarını hayranları çok merak ediyor!

Ezgi Mola ile Enis Arıkan’ın whats app yazışmalarını hayranları çok merak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde Muzaffer karakterini canlandıran Enis Arıkan, komedi rollerinin tanınan ismi olurken, bu sefer dram projesiyle sürpriz yaptı. Rolünü başarıyla canlandıran oyuncu, sosyal medyada da tarzıyla çok konuşulan bir isim.

Onedio’nun youtube programına konuk olan oyuncu, Ezgi Mola ile de çok yakın bir arkadaş. Bir hayranının Ezgi Mola ile whats app’ta en son ne konuştuklarını sorması üzerine, oyuncu espriler arasında bir detay paylaştı.

Ezgi Mola, birçok ünlü isim gibi kendisi hakkında basında hangi haberler yapıldığını bir şirketin sistemi üzerinden kontrol ediyor. Enis Arıkan, “Ezgi’ye whats app’ta en son ne yazdın” şeklindeki soru üzerine şöyle konuştu:

“Asla gösteremem. Birinin mesajlarını atmış, birinin dedikodusunu yapmıştık. Bana şeyi atmış, medya takibe girmiş. Hakkında ne haber varmış diye. Sadece ‘Enis Arıkan korona oldu’ haberi çıkmış. Kendini araştırırken sadece ben çıkmışım. Dedikodu üstünde de o var.”

Hiç tek başına kalamadığını ve yanında birisi olmadan bir yere gidemediğini anlatan oyuncu, “İnsanlar bana baktığında çok utanıyorum. Sokakta biraz soğuk buluyorlar beni. İlk başta utanıyorum, öyle bir tipim” dedi.

Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın whats app yazışmalarını hayranları çok merak ediyor! 7

Ezgi Mola ile Enis Arıkan yakın arkadaş olmanın yanı sıra, Alice müzikalinde de birlikte sahneye çıkıyor. Müzikal için provalar başladı ve Ezgi Mola, Şubat ayında izleyicilerle buluşacaklarını açıklamıştı.

Evde oturduğu zaman kafasında bazı şeyler kurduğunu anlatan oyuncu, o nedenle de çalışmanın kendisine iyi geldiğini ve hiç dinlenmek istemediğini anlattı.

Hayal kurmayı bıraktığını anlatan oyuncu, bir hikayesi bulunduğunu ve bunu da sinema filmine çevirmek istediğini ve şimdilik tek hayalinin de bu olduğunu belirtti.  “Çok çok güçlü bir hikaye” diyen oyuncu, bu film için menajeri ile karar alarak işe başladıklarını da sözlerine ekledi.