Ana sayfa Foto Galeri Ezgi Mola ile Murat Yıldırım, doğru zamanda ve doğru yerde buluştu

Ezgi Mola ile Murat Yıldırım, doğru zamanda ve doğru yerde buluştu

tarafından ker_def

kocan-kadar-konus

Gelinlikle zorlandığım oldu

İkinci filmde Efsun’un başına bir gelinin başına gelmesini istemediğimiz birçok şey geliyor. Bu sıralarda evlilik sürecine karşı bir korku oluştu mu sizde?

Olmadı. Burada bir film yaptığımızın farkındayım. Böyle şeyleri birbirine karıştıracak olursak ben yarın bir seri katili oynadığımda da psikolojim bozulabilir. Dolayısıyla oynadığım filmle özel hayatımı hiç birbirine karıştırmıyorum. Biz burada bir dünya kuruyoruz ve o dünyanın içinde bir gerçeklik ve samimiyet oluşturmaya çalışıyoruz.

Düğün süreci çekimlerinde sizi en çok ne zorladı? Çekimler yaz sıcağında yapıldı ve siz gelinlik giyerek birçok sahneyi çektiniz…

İnsan zorlanıyor. İlk filmde Aralık-Ocak ayında çalıştık. İstanbul’un en soğuk zamanlarıydı. Yazın da Temmuz-Ağustos ayında çalıştık. İstanbul’un en sıcak dönemiydi. Gelinliğin içinde zor anlarım oldu. Bulunduğumuz çekim alanının küçücük olması, ışıkların yakılması, bir anda 30 kişinin orada olmak zorunda olması gibi dış etkenler nedeniyle gelinliğin içinde zor anlarım oldu. Fakat bir felaket haline gelmedi :)

Ne kadar şanslıyım dedim

Hümeyra ile çalışmak nasıldı?

Şahaneydi! Hümeyra ile çalışmak büyük bir şans. Her oyuncunun yaşamasını isteyeceğim bir keyif gerçekten. Çünkü Hümeyra hem çok profesyonel hem de çok disiplinli. Bir o kadar da keyifli, eğlenceli, renkli ve sürprizli bir kadın. ‘İyi ki Hümeyra olmuş, Allah’ım ne kadar şanslıyım’ dedim.