Ana sayfa Foto Galeri Ezgi Mola ile Murat Yıldırım, doğru zamanda ve doğru yerde buluştu

Ezgi Mola ile Murat Yıldırım, doğru zamanda ve doğru yerde buluştu

tarafından ker_def

kocan-kadar-konuş-ezgi-mola

KENDİ YARATTIKLARI DÜNYA EN MÜKEMMELİ

Efsun’un odasının kapısında ‘Kitabı filmiyle yargılama’ yazılarak bu konudaki eleştirilere bir anlamda cevap veriliyor. Kitap ve film arasındaki farklar neler sizce?

Dünyada da böyle şeyler her zaman riskli bulunur. Her uyarlama için muhakkak olumsuz eleştiri yapılır. Çünkü kitap okuyucusunun kendi yarattığı dünyayı ona bir yönetmenin ve oyuncularının yarattığı halinde kabul ettirmek kolay bir şey değil. Herkes kendi dünyasında, en mükemmel prodüksiyonuyla hayal eder değil mi? Parasız pulsuz nasıl olsa. Dolayısıyla izlediği şeyle okuduğu şeyi aynı yere koyamıyor olabilir. Ama bizim filmimiz bence en az kitap kadar güzel bir film oldu. Hiç bir zaman da ‘Keşke kitabı kalsaydı da filmi yapılmasaydı. Bizim dünyamızı bozdunuz’ denilecek bir eleştiriyle karşılaşmadık. Karşılaşmamak için de elimizden geleni yaptık.

Özellikle komedide çok sevildiniz. Bu alanda yeni işler gelecek mi, yoksa bir süre farklı türler denemek istiyor musunuz? Yakında yapacağınız projeler arasında neler var?

Oyuncu olduğum için bana getirilen işi sevip sevmediğime bakıyorum sadece. Türleri hiçbir zaman ayırmadım ayırmayacağım da. Şimdiye kadar gelen bütün işlerde ‘Ben bu işin içinde olursam verimli olur muyum?’, ‘Benim işe, işin bana katkısı olur mu?’ sorularına cevabım olumluysa o işlerin içerisinde yer aldım. Haklısınız son zamanlarda daha komedi ağırlıklı işlerin içinde yer alıyorum ancak bu benim daha önce daha farklı türde işler yapmadığım, bundan sonra yapmayacağım anlamına da gelmiyor. Yapabileceğim her işe sıcak bakmaya devam edeceğim. Bu dram da olabilir psikolojik gerilim de…