Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola ve Masumlar Apartmanı hayranlarının yüreğine su serpildi!

Ezgi Mola ve Masumlar Apartmanı hayranlarının yüreğine su serpildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in geçen sezon en iddialı yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı’nın en etkileyici karakterlerinden birini yetenekli oyuncu Ezgi Mola canlandırıyor. Aşırı derecede takıntılı Safiye karakterini canlandırırken sergilediği performansla izleyicileri etkisi altına alan Ezgi Mola, son zamanlarda muhaflif çıkışlarıyla da dikkat çekiyor.

Son zamanlarda Türkiye’de yaşanan bazı olaylar karşısında, sosyal medyada muhalif çıkışlarıyla dikkat çeken Ezgi Mola hakkında bazı iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddialara göre Ezgi Mola’nın, devletin kanalı TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı’ndaki durumu, muhalif çıkışları sebebiyle tehlike altına girmişti.

Bunun üzerine Ezgi Mola’nın diziden ayrılacağı ve gelecek sezon ekipte yer almayacağı iddiası ortalıkta dolaşmaya başladı. Bu iddia, geçen sezon diziye veda eden Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığını daha kabullenemeyen izleyicileri endişeye sokmuştu.

Ezgi Mola ve Masumlar Apartmanı hayranlarının yüreğine su serpildi! 7

Dizide çok önemli bir karakter olan İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ardından, bir başka önemli karakter Safiye’ye hayat veren Ezgi Mola’nın ayrılığı Masumlar Apartmanı’nın başarısına büyük bir darbe vuracaktı. Ancak gelen bir haber dizi hayranlarının yüreğine su serpti.

Ortaya atılan tüm bu iddialar üzerine Ezgi Mola’nın menajerlik şirketinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada Ezgi Mola’nın halen çekimleri devam eden Erşan Kuneri’nin setinin sona ermesinin hemen ardından Masumlar Apartmanı dizisinin çekimlerini katılacağı belirtildi.

Gelen bilgiler Ağustos sonunda dizi ekibinin tam kadroda toplanarak ikinci sezon için çekimlere başlayacağı yönünde. Ezgi Mola’nın Masumlar Apartmanı’na devam edeceği haberi izleyicilerinin de endişelerini giderdi.