Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunda çok büyük bir değişiklik var!

Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunda çok büyük bir değişiklik var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin geçen sezon en başarılı yapımlarından biri olan Kardeşlerim, TV izleyicileri arasında çok büyük bir hayran kitlesi yarattı. Her bölümü heyecanla ve gözyaşıyla izlenen dizinin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni sezonda birçok yenilik olacağı belirtilirken bu değişikliklerin ne olduğu konusunda henüz bir açıklık getirilmedi. Ancak bir tanesi belli oldu.

Anne ve babasını arka arkaya kaybeden dört kardeşin hikayesini kimi zaman acıklı kimi zaman eğlenceli bir şekilde anlatan, entrika ve aşkın eksik olmadığı Kardeşlerim dizisi eylülden itibaren yine ATV ekranlarında olacak.

Yeni sezonda senaryoda ve oyuncularda birçok yenilik olacağı belirtiliyor. Ancak bu değişikliklerin ne olacağı konusunda hala net bir açıklama yok. İddialara göre diziye yeni oyuncular katılırken ayrılıklar da yaşanacak. Şu ana kadar Ayşe karakterini canlandıran Çağla Şimşek’in ekipten ayrıldığı belirtilirken, en son Akrep dizisinde rol alan Esila Umut’un diziye katılacağı söyleniyor.

Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunda çok büyük bir değişiklik var! 7

Yine iddialara göre Celil Nalçakan’ın canlandırdığı Akif’in gayrimeşru oğlu ortaya çıkacak. Ve yine iddiaya göre bu erkek, Asiye ve Doruk çiftini bir hayli zorlayacak.

Bu arada dizideki önemli değişikliklerden biri ortaya çıktı. Gelen habere göre dizinin senaristlerinden biri olan Burcu Över, yeni sezonda Kardeşlerim ekibinde olmayacak. Deneyimli bir senarist olan Burcu Över bugüne kadar Aşk ve Mavi, Kırgın Çiçekler, Babalar ve Evlatları gibi başarılı yapımlara imza atmıştı.

Kardeşlerim ekibi bugünlerde sete çıkmaya hazırlanırken Burcu Över’in ayrılığı senaryoda ne gibi değişikliklere yol açacak şimdi büyük bir merak konusu.