Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola yok ama Kıvanç Tatlıtuğ ile Esra Bilgiç, yeni dizide buluşuyor!

Ezgi Mola yok ama Kıvanç Tatlıtuğ ile Esra Bilgiç, yeni dizide buluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus için hazırlanmakta olan Organize İşler isimli yeni dizi projesi için birbiri ardına yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Daha önce 2 versiyonu sinema salonlarında milyonları güldüren projenin şimdi de dizi versiyonu için ön hazırlıklar devam ediyor.

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, yine başrolünde yer alacağı Organize İşler dizisinin 8 bölümlük senaryosunu bitirdi. Daha önce bir süre geciktiğini ve sonbaharda hikayeyi tamamlanacağını söyleyen Yılmaz Erdoğan, bu sözünü tutmuş oldu.

Organize İşler isimli film projesinde birçok ünlü isim yer almıştı. Ancak bu isimlerden bazıları dizi versiyonunda yer alacak, bazıları ise olmayacak. Yılmaz Erdoğan, Ezgi Mola’nın Organize İşler dizisinde olmayacağını ama Kıvanç Tatlıtuğ’un sette bulunacağını da söyledi.

Aile isimli yeni bir dizinin hazırlıklarına başlayan Kıvanç Tatlıtuğ’un 2023 yılındaki bir başka projesi de Organize İşler olacak.

Ezgi Mola yok ama Kıvanç Tatlıtuğ ile Esra Bilgiç, yeni dizide buluşuyor! 7

Oyuncuların çekim programlarının yoğunluğu nedeniyle dizinin ne zaman sete çıkacağı henüz netleşmedi. Ancak bir önemli gelişme daha yaşandı.

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Atatürk isimli Disney Plus dizisindeki rolünden sonra yine aynı şirket için bu sefer de Organize İşler dizi ekibinin bir parçası olacak.

Oyuncu, “Organize İşler’deyim. Yılmaz Erdoğan ile partneriz” diyerek projeye kendisinin de dahil olduğunu açıkladı.

Oyuncu seçme çalışmaları devam ediyor. Esra Bilgiç de dizinin heyecanının fazlasıyla yaşıyor. Başarılı oyuncu, “Çok müthiş bir kadro oluşturacaklar. Ben de içinde bulunmaktan gurur duyuyorum. Organize İşler, Türk sinema tarihi için inanılmaz bir proje. Yılmaz hoca gerçekten inanılmaz bir senaryo yazmış. Ben çok mutlu ve heyecanlıyım” dedi.

Sete çıkılması için zamanın gelmediğini ve daha iyi bir kadro hazırlanması için beklemek gerektiğini anlatan Esra Bilgiç, yeni rolünde hayranlarına komedi yanını sergileyecek.

Ramo dizisinde bu yönünü izleyicilerin biza da olsa gördüğünü belirten oyuncu, “Ben de çok istiyorum komedi yapmayı. Organize İşler sayesinde de böyle bir şansım olacak” dedi.

Esra Bilgiç, birbirinden farklı karakterleri canlandırmayı amaçlandığını ve bundan sonra da bu yolda ilerleyeceğini sözlerine ekledi.