Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin senaristi izleyicileri deli etti!

Çöp Adam dizisinin senaristi izleyicileri deli etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sedef Avcı, yeniden ekranlara Çöp Adam isimli dizideki Berrin karakteri ile katıldı. Gerçek bir yaşam hikayesinden alıntılandığı için dizi büyük ilgi görüyor ve bazı sahneler de izleyicileri fazlasıyla etkiliyor.

Engin Altan Düzyatan ile partner olan Sedef Avcı da hikayede Tamer karakterinin iyi kalpli karısı Berrin rolünde yer alıyor. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, yılların eskitemediği güzelliği ile de hayranları tarafından sosyal medyada övgü yağmuruna tutuluyor.

Çöp Adam dizisinin senaristi izleyicileri deli etti! 7

Çöp Adam dizisinin hikayesinde böyle iyi kalpli bir kadını hak etmediği şeklinde Tamer karakterine yönelik eleştiriler var. Özellikle de Berrin’in tüm güzel yönlerine rağmen, gönlünü Peri’ye kaptıran Tamer karakteri izleyicileri adeta deli etmeye başladı. Senaristlere gönderme yapan dizi hayranları, sosyal medyada isyan bayrağı açtı.

Bir izleyici şu yorumu yaptı: “Tamer gibi adamlar, Berrin gibi güzel, sevgi dolu ve anlayışlı kadınları hak etmiyor.”

Herkesin hak ettiği gibi birisiyle yaşaması gerektiğini söyleyen izleyiciler, Tamer’in hakkının Peri olduğunu ama Berrin karakterini hiç hak etmediğini belirten birçok yorum yaptı.

Yüzsüzlük, sapkınlık, iğrençlik, aldatma, ihanet, kötülük ve bencillik gibi ifadelerle diziye yönelik birçok eleştiride bulunan izleyiciler, hikayeden ne kadar çok etkilendiklerini de ortaya koymuş oldu.

Senaristin nereye varmak istediğini merak eden izleyiciler, “Peri karakteri bir hayal olabilir mi?” diye de sormaya başladı. Tamer karakteri bir yazılımcı ve Peri acaba onun oyunundaki bir karakter olabilir mi?

İşte bu tür sorular da sorulmaya başlandı. Peri ile Tamer karakterleri arasında yaşananların gerçeklikten uzak olduğunu düşünen birçok izleyici var ve hikayenin nereye gideceğini herkes çok merak ediyor .