Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisini Latin Amerika büyülenerek izliyor, Türkiye’de kimse yüzüne bakmıyor!

Tuzak dizisini Latin Amerika büyülenerek izliyor, Türkiye’de kimse yüzüne bakmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolünde yer aldığı Tuzak dizisinde 13 bölüm geride kaldı. Sezon sonuna kadar devam etmesi beklenen projede Umut ile Ceren karakterlerinin birbirlerine olan saf aşkı dizi hayranlarını bir hayli etkiliyor. Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin iyi bir başrol seçimi oldukları da bu tür sahnelerde daha iyi anlaşılıyor.

Artık Perşembe akşamları yayınlanan Tuzak dizisinin reytingleri ne yazık ki projeye Türkiye’deki ilginin düşüklüğünü kanıtlayan bir noktada. Ortalamanın çok altında reytingler elde eden bir yapım olmasına rağmen TV8 tarafından desteklenen Tuzak, izleyicilerin sadakat gösterdiği bir yapım.

Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesi bulunan Tuzak dizisinin özellikle Latin Amerika ülkelerinde ve İspanyol izleyiciler üzerinde büyük bir etkisi olduğunu sosyal medyadan görebilirsiniz.

Tuzak dizisini Latin Amerika büyülenerek izliyor, Türkiye'de kimse yüzüne bakmıyor! 9

Tuzak dizisi ile ilgili paylaşılan youtube’daki videoların altındaki yorumlara bakanlar daha çok yabancı mesajları görecektir. Özellikle de İspanyolca konuşulan ülkelerde Akın Akınözü hayranları bu diziye adeta tutulmuş durumda.

Tuzak dizisini Latin Amerika büyülenerek izliyor, Türkiye'de kimse yüzüne bakmıyor! 10

Büyülenmiş bir şekilde Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisini izleyen yabancı dizi hayranları, Türk izleyicilerin ilgisizliğine de anlam veremiyor.

İspanyolca bir mesaj paylaşan izleyici, “Bu bölümde çok ağladım. Umut ile Ceren aşkına bayıldım. O kadar gerçekçi ki. Muazzam oyuncular Akın ve Bensu. Yapımcılar, senaristler ve kameramanların yaptığı inanılmaz iş. Yaptıkları çekimlere bayılıyorum. Türkiye’nin pembe dizi dünyasına sunduklarına çok minnettarım. Şüphesiz izlediğim en iyi pembe dizilerden birisi, büyülendim.”

Tuzak dizisini Latin Amerika büyülenerek izliyor, Türkiye'de kimse yüzüne bakmıyor! 11

Aslında bu yorum sadece birçok yabancı dizi izleyicisinin yorumlarından birisi ve genellikle de Tuzak dizisine olan hayranlık ifadeleri sıklıkla kullanılıyor.

Tuzak isimli intikam öyküsü olarak başlayan ve bir aşk hikayesine dönüşen dizinin Türkiye’de yeterince ilgi görmemesine aldırış etmeyin. Yurt dışında dizinin çok ciddi bir alıcısı olacak gibi gözüküyor ve sezon sonuna kadar devam ettirilmesinin altında da yurt dışı etkisinin olduğunu söylemek gerekiyor.