Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’nın son halini görenler Masumlar Apartmanı’ndaki psikolojik sahnelerden bile daha çok etkilendi!

Ezgi Mola’nın son halini görenler Masumlar Apartmanı’ndaki psikolojik sahnelerden bile daha çok etkilendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 2 sezon süren Masumlar Apartmanı dizisi büyük bir başarı kazandı. Final yaparak izleyicilerine veda eden dizide Safiye karakterini canlandıran ünlü oyunu Ezgi Mola, muhteşem bir performans ortaya koydu. Özellikle psikolojik derinliği olan sahnelerde muhteşem bir oyunculuk sergileyen Ezgi Mola, milyonları ağlatan bir isimdi.

Masumlar Apartmanı dizisi bitti ve Ezgi Mola için yeni projeler gündeme gelmeye başladı. Ünlü oyuncu ise şu sıralarda projeleri değil, köpeği Kuki’yi düşünüyor. Çünkü oyuncunun çok sevdiği köpeği Kuki’nin sağlık sorunları bulunuyor. Köpeğini veterinere götüren ve burada görüntülenen oyuncu, röportaj sırasında ağlamamak için kendisini zor tuttu.

Ezgi Mola'nın son halini görenler Masumlar Apartmanı'ndaki psikolojik sahneler bile daha çok etkilendi! 55

Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakteri bile birçok sahnede izleyicileri derinden üzmüştü ama Ezgi Mola’nın köpeği için yaşadığı büyük acı adeta yüzüne yansımıştı. Oyuncu, vücudunda tümör tespit edilen köpeği Kuki dışında başka bir şey düşünemediğini söyledi.

Ezgi Mola, “Kuki içeride. Dün ameliyat oldu, biraz ani gelişti her şey. Bir ay içinde oldu, tümörü varmış. İnşallah bir sorun olmaz. Çocuğum, biraz sıkıcı” diye konuştu.

“Başka herhangi bir şey yapmıyorum, iyi olması dışında da bir şey yapabileceğimi sanmıyorum” diye konuşan Ezgi Mola, şu anda köpeği ile ilgilendiğini ve tek istediğinin de Kuki’nin iyi olması olduğunu söyledi.

Midesine tüp takılan Kuki ile poz veren oyuncunun, köpeğine duyduğu sevgi ve onun için yaşadığı büyük endişe yüzünden okunuyordu.

Ezgi Mola'nın son halini görenler Masumlar Apartmanı'ndaki psikolojik sahneler bile daha çok etkilendi! 56