Ana sayfa Dizi Haberleri Bennu Yıldırımlar üç yıl aradan sonra yeniden etkili bir karakterle ekranda!

Bennu Yıldırımlar üç yıl aradan sonra yeniden etkili bir karakterle ekranda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bennu Yıldırımlar, Girit ve Makedonya göçmeni bir ailede dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü bitiren oyuncu, ayrıca Eski Yunan Dili ve Edebiyatı bölümünü de okudu. İstanbul Şehir Tiyatroları’nda farklı oyunlarla sahneye çıkan oyuncu, ayrıca hem sinema filmleri hem de dizileriyle kendisine çok güçlü bir kariyer oluşturdu.

Bennu Yıldırımlar, 1988 yılında televizyon dizilerinde yer almaya başladı ve bugünlere kadar da birçok karakteri başarıyla canlandırdı. Süper Baba gibi efsane bir dizinin kadrosunda yer alan oyuncu, Yaprak Dökümü gibi Türk dizi tarihinin en etkili projelerinden birisinde de başroldeydi.

Umutsuz Ev Kadınları gibi unutulmaz bir diziyle de akıllara yazılan Bennu Yıldırımlar, ayrıca dünyanın birçok ülkesinde çok etkili çıkış yapan Kadın dizisinde de Hatice karakteri ile harika bir performans ortaya koydu.

Bennu Yıldırımlar, Kadın dizisinin 2019 yılında final yapmasının ardından uzun süreli olarak bir projede bulunmadı. Sadakatsiz dizisine konuk oyuncu olarak katılan ve kısa bir süre hikayede yer alan oyuncu, dijital dizi Olağan Şüpheliler’de de rol aldı.

Bennu Yıldırımlar üç yıl aradan sonra yeniden etkili bir karakterle ekranda! 9

Kadın dizisinden sonra Bennu Yıldırımlar için uzun süreçli bir iş olarak ise yeni sezonda Fox TV ekranında yayınlanacak olan Kusursuz Kiracı dizisi gözüküyor.

Usta oyuncu, yeni dönemin farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kusursuz Kiracı’da hayranlarını şaşırtmaya geliyor.

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü ikilisinin başrolünde yer aldığı Kusursuz Kiracı dizisi, fragmanlarını izleyenler için heyecan verici, aynı zamanda gizem dolu ve biraz da korku öğelerini barındırıyor.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve Nermin Yıldırım’ın senaryosunu yazdığı “Kusursuz Kiracı”, bir internet gazetecisi olan Mona karakterinin yeni taşındığı apartmandaki
gizemli olayları anlatıyor. Bulmaca gibi bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitleyecek olan Kusursuz Kiracı dizisiyle birlikte Bennu Yıldırımlar da üç yıl aradan sonra çok etkili bir televizyon dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkmış olacak.

Oyuncunun yeni rolü ve karakterin detayları da şimdiden merak konusu oldu.

İşte Kusursuz Kiracı dizisinin ilgi çeken hikayesi:

Kusursuz Kiracı’da ana karakter Mona (Dilan Çiçek Deniz), yetimhanede büyümüş genç bir kadındır. İnternet gazetesinde çalışmakta ve son dönemde İstanbul’un farklı noktalarında yaşanan ev kundaklaması vakalarının haberini yapmaktadır. Yine yangın haberine gittiği bir gün, aynı haberi yapmaya gelen fotoğraf muhabiri Yakup (Serkay Tütüncü) ile karşılaşırlar.

Bennu Yıldırımlar üç yıl aradan sonra yeniden etkili bir karakterle ekranda! 10

Birbirlerinden alttan alta hoşlanmakla birlikte, tümüyle zıt karakterlere sahip oldukları için didişe didişe haberi yaparlar. Haber dönüşü Mona zaten kavgalı olduğu ev sahibinin eşyalarını kapının önüne koyduğunu görür ve artık evsiz kalmıştır.

Yetimhaneden arkadaşı ve şimdilerde polis olan arkadaşı Leyla (Melisa Döngel) gizli bir görevde olduğundan, yeni tanıştığı Yakup’un, sonradan garip bir mimariyle ikiye bölünmüş olan evine kiracı olma teklifini geçici bir çözüm olarak kabul etmek zorunda kalır.

Bennu Yıldırımlar üç yıl aradan sonra yeniden etkili bir karakterle ekranda! 11

Ancak Mona daha apartmana taşındığı ilk gün, Yuva Apartmanı’nda garip işler döndüğünü fark eder. Gizemli tavırlar takınan komşular da onun apartmana taşınmasından hiç memnun görünmemektedir. İçeride sıra dışı işler döndüğü bellidir ancak Mona neler olup bittiğini anlayacak zaman bulamadan, hiç beklenmedik, ciddi bir problemin içine düşer.