Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Şenler’e büyük ayıp! Çatı Katı Aşk’a Selin Şekerci geldi, sosyal medyada kıyamet koptu!

Ezgi Şenler’e büyük ayıp! Çatı Katı Aşk’a Selin Şekerci geldi, sosyal medyada kıyamet koptu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yaz sezonunda başlayan Çatı Katı Aşk isimli romantik komedi dizisi, Cumartesi akşamları yayınlanmakta. Sezonda da yoluna devam eden ancak reytingleri beklenenin altında kalan dizi için yeni bir hikaye ortaya çıkarılmakta.

Selin Şekerci’nin diziye dahil olduğu, 14. bölüm tanıtımının yayınıyla ortaya çıktı. Dün akşam (3 Ekim Cumartesi) ekrana gelen 13. bölümden sonra yayınlanan tanıtımla birlikte izleyiciler sosyal medyada bir anda kazan kaldırdı. Dizide Furkan Andıç ve Ezgi Şenler’in kimi zaman sosyal medyada birbirlerine yakıştırmayan izleyicilerin yorumları dikkat çekmişti.

Reyting için yeni bir hamle gerekince, diziye bir başka oyuncu dahil edildi. Selin Şekerci, mahalleye ilginç bir giriş yapıyor tanıtımla birlikte. Ancak sosyal medyada bir anda yayılan bu tanıtımla birlikte bir başka kulis haberi de hızla yayılmakta.

İşte 14. bölüm fragmanı:

Selin Şekerci’nin diziye girmesiyle birlikte Ezgi Şenler’in diziden ayrılacağı yorumları yapılıyor. Bu söylentiler üzerine de adeta Ezgi Şenler’i koruma telaşı başladı. Oyuncuya ayıp edildiği, haksızlık yapıldığı, reytingin faturasının Ezgi Şenler’e kesildiği şeklinde pek çok mesaj yayınlanmakta.

Bir oyuncunun gönderilip diğerinin gelmesiyle dizinin gidişatının değiştirilemeyeceği görüşünde pek çok izleyici. Bazıları da Selin Şekerci’nin gelişinden memnun.

Ezgi Şenler'e büyük ayıp! Çatı Katı Aşk'a Selin Şekerci geldi, sosyal medyada kıyamet koptu! 8

Furkan Andıç ile Selin Şekerci’nin iyi anlaştıkları biliniyor. İkilinin bir de sosyal medya üzerinden yazışmaları da dikkat çekti. Aşağıda bu yazışmayı görebilirsiniz. 10 Ekim’de yayınlanacak olan 14. bölümle birlikte Ezgi Şenler’in akıbeti de kesinlik kazanacak. Ancak bir önceki bölümde Şenler’in oynadığı Ayşen’in annesinin Şenay çıkmasıyla birlikte Ayşen’in gidişine de hazırlık yapıldığı tahminleri yapılmakta.

Ezgi Şenler'e büyük ayıp! Çatı Katı Aşk'a Selin Şekerci geldi, sosyal medyada kıyamet koptu! 9

14. bölüm tanıtımında Şenler’in hiç bir karede yer almaması da gidişiyle ilgili iddiaları çoğaltıyor. Mahalleye havalı bir giriş yapan Selin Şekerci’nin kimi oynayacağı ise merak konusu.

Gelecek hafta yayınlanacak bölümde sorular yanıtını bulacak ama sosyal medyada pek çok kişinin Ayşen karakterinin gönderilmesi ve dolayısıyla Ezgi Şenler’in çıkarılması ihtimali bile tepki çekmekte.

İşte o paylaşımlardan bazıları: