Ana sayfa Dizi Haberleri Nare’nin gidişi ve Mavi’nin gelişine müthiş çözüm! Sefirin Kızı’nda çareyi buldular!

Nare’nin gidişi ve Mavi’nin gelişine müthiş çözüm! Sefirin Kızı’nda çareyi buldular!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin bu akşam 40. bölümü yayınlanacak. Dizinin ismi hala Sefirin Kızı olarak kalmak zorunda olsa da ortada Sefirin kızı falan kalmadı! Nare öylece alıp başını gitti! Ne destan kaldı, ne Nare! Hikayesinin üzerine kurulduğu ikiliden biri gidince, dizi için de zor bir süreç başladı aslında.

Neslihan Atagül’ün beklenmedik rahatsızlığı neticesinde mecburi bir ayrılık yaşandı. Sezon ortasındaki bu ani durum sonrasında da ister istemez hızlı bir çözüm bulunmaya çalışıldı ve yapılabilecek en hızlı karar verilerek diziye başka bir karakter ve ünlü bir isim dahil edildi.

Nare gitti ama Nare’nin gidişi ile birlikte Mavi geldi! Mavi, Nare’nin yokluğunu doldurabilir mi zaman gösterecektir ama izleyici için zaman zaman başka dizi izliyormuş izlenimi de doğuyor. Sosyal medyadan yapılan yorumlarda da bu tip düşünceler dile getirilmekte.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisinden beklemediği bir anda gelen teklifi kabul ederek hem Kara Para Aşk dizisinde birlikte rol aldığı Engin Akyürek’e hem de çok sevdiği senarist Eylem Canpolat’a büyük bir güzellik de yaptı.

Bir dizinin ortasından girmesinin kariyerinde nasıl bir durum oluşturacağına pek bakmadan Mavi olmayı kabul etti. İzleyici de bu duruma alışmak zorunda artık, yapacak bir şey yok.

Duruma alışamayanlardan birisi de Melek. Doğal olarak Nare’nin gidişi en çok onu sarstı. Babası Sancar’ın sevgisine sığınarak aşkını kalbine gömdüğü Melek, büyük bir boşluk yaşıyor.

Dizide Nare’nin arkasında bıraktığı boşluğu kapatmak için Mavi’ye yazılan hikaye ise süper bir taktik oldu! Bu hafta daha detayını öğrenmeyi beklediğimiz bir gelişme ile Mavi, yaşadığı büyük acıyı Sancar ile paylaştı. Mavi’nin Melek’in yaşında bir kızı olduğu ve onu kaybettiği öğrenildi.

İşte tam da ‘aranan kan bulundu’ dedirtecek bir durum yaratıldı! Annesinin terkettiği bir çocuk, çocuğunu kaybeden bir anne, aşığını yitirmiş bir adam! Mavi, tüm bu yaraları sarmaya gelirken, aynı zamanda kendi yarasını da saracak anlaşılan!

Nare'nin gidişi ve Mavi'nin gelişine müthiş çözüm! Sefirin Kızı'nda çareyi buldular! 8

Melek’in ilk başta babasını paylaşmak istememesine şahit olacağız görünen o ki ama sonrasında anne şefkati arayan küçük çocuğa Mavi’nin yetişeceği de daha ilk karşılaşmalarından anlaşılıyor!

NGM ve O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizi için senaristler sağlam bir hikaye kurgulamak için çabalıyor.

Bilindiği gibi dizinin senaristleri de değişmiş ve pek çok konuşulan diziye imza atan Eylem Canpolat’ın yanı sıra Ozan Aksungur, Defne Gürsoy, Oğuz Ayaz, Gamze Arslan Çelik ve Ozanser Uğurlu da senaryo ekibi olarak her bölümde Sefirin Kızı setinde yaşanan durumu izleyiciye yansıtmamak adına yepyeni hikayeler oluşturmaya çalışıyorlar.

Nare'nin gidişi ve Mavi'nin gelişine müthiş çözüm! Sefirin Kızı'nda çareyi buldular! 9

40. bölüm tanıtımında bunun izleri de görülüyor. Mavi, Sancar’a hayatının en büyük acısını itiraf etmiş ve Sancar da donakalmıştı. Mavi’nin çocuğunu kaybettiği öğrenilmişti. Yeni bölüm fragmanında ise Mavi eve yemeğe geliyor. Melek ile ilk karşılaşmalarında durum daha iyi idrak ediliyor!

İzleyici “Nare’yi ne çabuk unuttun?” diye Sancar’a kızarken, Melek’in anne şefkatiyle sarılabileceği birini bulmuş olması, Mavi’yi izleyenlere kabul ettirmenin en kısa yolu!

Bakalım işler nasıl devam edecek? İzleyip göreceğiz…

İşte 40. bölüm fragmanı:

40. Bölüm Konusu; Birbirlerinin yaralarını gören Sancar ve Mavi arasında artık çok başka bir bağ vardır. Mavi’nin başı polisle belaya girdiğinde de Sancar onu bir an olsun yalnız bırakmaz. Kahraman’la yaptığı planı boşa çıkan Halise farklı bir oyun kurmaya karar verir. Mavi’yi dışarıda değil kendini en güçlü hissettiği yer olan konakta yenecektir. Ancak Mavi’nin daha önce Sancar’ın hayatına giren hiçbir kadına benzemediğini anlaması çok da uzun sürmez.

Melek’in babasıyla ilgili kaygıları artarken Mavi ile beklenmedik tanışmaları ikisinin kalbinde de başka yerlere dokunur. Melek’in küçücük bir bakışı bile Mavi’nin içinde depremler yaratmaya yeter.

Elvan’ın yeni dükkan telaşı devam ederken komşusu Bora ile Mavi’nin yolları da tekrar kesişir. Mavi sürpriz bir karar alırken Bora da Mavi’nin yüreğini acıtan derdini Elvan’dan öğrenir. Elvan ise kendini, Bora’yı merak etmekten alamaz.

Evladını kaybetse de hala bir anne olan Mavi, aslında Melek’in acısını da ilk gören olur. Kendi acısına rağmen Sancar’a Melek konusunda destek olmaya çalışır. Ne var ki babasını asla paylaşmak istemeyen Melek, çocuk kalbinin çektiği acıyla kendisini tehlikeli bir yola sürükleyecektir.

Bülent Şakrak, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Ferit Aktuğ, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Esra Kızıldoğan ve Cemre Öktem de oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri Ege’de yapılıyor.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ozan Aksungur, Defne Gürsoy, Oğuz Ayaz, Gamze Arslan Çelik ve Ozanser Uğurlu kaleme alıyor.