Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in oğlunun şu şirin hallerine bir bakar mısınız?

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in oğlunun şu şirin hallerine bir bakar mısınız?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, mutlu evlilikleri ile dikkat çekiyorlar. İki oyuncu, 2013-2014 yılları arasında yayınlanan Çalıkuşu isimli dizide birlikte oynadıktan sonra beraberlik yaşamaya başlamış ve 2017 yılında da evlenmişlerdi.

Muhteşem bir düğünle dünyaevine giren çiftin 2019 yılı Nisan ayında da oğulları Karan dünyaya gelmişti. Fahriye Evcen, evlenmeden önce son olarak ‘Ölene Kadar’ isimli bir dizide rol almış, sonrasında bir başka dizide oynamamıştı.

Sonrasında başka bir dizide rol almayan oyuncunun, geçtiğimiz günlerde yeni bir dizide oynama ihtimali belirmişti. Ancak konuyla ilgili henüz bir netlik yok.

Bu süre içinde çeşitli markalarla reklam anlaşmaları yapan Fahriye Evcen, instagram’dan da bol bol paylaşımlar yapıyor. 2 yaşını geçen oğulları Karan’ın sevimli hallerini de hayranları ile paylaşmakta.

Oğlu Karan’ın yeni pozlarını instagram’dan yayınlayan Fahriye Evcen’in yaptığı paylaşım, hayranlarından da bol bol Maşallah almakta.

Karan’ın kitapların arasındaki hallerine yorumlar yapan oyuncu, esprili söylemleriyle gülümsetirken, oğlunun sevimli halleri de görenlerin içini ısıtıyor.

İşte Karan ve annesinin fotoğraflarına yaptığı yorumlar…

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlunun şu şirin hallerine bir bakar mısınız? 11

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlunun şu şirin hallerine bir bakar mısınız? 12

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlunun şu şirin hallerine bir bakar mısınız? 13

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlunun şu şirin hallerine bir bakar mısınız? 14

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlunun şu şirin hallerine bir bakar mısınız? 15