Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, yeni projesi öncesi bol bol enerji depoluyor, doğayla buluşuyor

Demet Özdemir, yeni projesi öncesi bol bol enerji depoluyor, doğayla buluşuyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisinin ardından başarılı bir performans gösterdi ve kariyerinde önemli bir sıçrama yaşadı. Sonrasında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu kez dram ağırlıklı bir hikaye ile ekranlara geldi ve yine beğeni topladı.

Son dönemin dikkat çeken popüler isimlerinden birisi olan Demet Özdemir, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Özdemir, son olarak müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç ile birlikteliğiyle de magazin dünyasının gündeminde.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ve arkadaşları ile tatile giden oyuncu, bol bol paylaşımlar yaptı, bikinili pozlar verdi.

Bir kaç gün önce yeniden İstanbul’a dönen oyuncu, Haziran ayında çekimleri başlayacak olan Aşk Taktikleri isimli bir sinema filminde rol almaya hazırlanıyor.

Şükrü Özyıldız ile başrolünde oynayacağı romantik komedi türündeki filmi, Netflix’te yayınlanacak. Demet Özdemir, bu süre içinde hayranlarını da sosyal medya paylaşımlarıyla mutlu ediyor.

Oyuncu, son olarak aşağıdaki paylaşımları yaptı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte oynadığı Naz Göktan’ın sevgilerini gönderdiği paylaşımını da repost ederek “Ben daha çok” notunu düştü…

Demet Özdemir, yeni projesi öncesi bol bol enerji depoluyor, doğayla buluşuyor 10

Bu arada oyuncu, sevimli yavru köpeklerle pozlarını paylaşarak hayvanlarla ilgili duyarlılığını da ortaya koydu. Doğada vakit geçirdiği görülen Demet Özdemir’in, yoğun geçen bir sezonun ardından yeni projesi için enerji toplamaya çalıştığı da anlaşılıyor…

İşte oyuncunun son paylaşımları…

Demet Özdemir, yeni projesi öncesi bol bol enerji depoluyor, doğayla buluşuyor 11

Demet Özdemir, yeni projesi öncesi bol bol enerji depoluyor, doğayla buluşuyor 12

Demet Özdemir, yeni projesi öncesi bol bol enerji depoluyor, doğayla buluşuyor 13