Ana sayfa Sosyal Medya Üslupsuz! Burcu Biricik, takipçisinin fotoğrafına yaptığı tuhaf yoruma, işte böyle yanıt verdi…

Üslupsuz! Burcu Biricik, takipçisinin fotoğrafına yaptığı tuhaf yoruma, işte böyle yanıt verdi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Burcu Biricik, instagram hesabından yaptığı paylaşıma çirkin bir yorum yapan takipçisinin yorumuna karşılık verdi. Biricik, şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi ile gündemde.

Oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Boncuk karakteri ile Kuzgun dizisinden sonra ekrana dönmüştü. Boncuk ile yeniden izleyenlerin kalbini kazanan oyuncu, daha sonra sürpriz bir diziyle ekrana gelmeye başladı.

Camdaki Kız dizisi de Kırmızı Oda gibi gerçek bir hikayeden alıntılanmakta. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan dizinin yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor.

Kırmızı Oda’da birlikte oynadığı Feyyaz Şerifoğlu ile bu kez Camdaki Kız dizisinde buluşan oyuncu, Nalan karakteri ile izleyiciyi her hafta sarsmaya devam ediyor.

Aynı zamanda Netflix’te ekrana gelen Fatma dizisiyle de dünya çapında büyük dikkat çekmeyi başardı oyuncu. Yerli ve yabancı pek çok izleyiciden övgü dolu yorumlar almakta.

Biricik, instagram sayfasında ise bir takı tasarım markasının kolyeleri ile verdiği pozu paylaşarak tasarımcıyı da etiketledi ve “Kolyelerine bayıldığım kadın” notunu düştü.

Bu paylaşımına bir takipçisinin “Yaşlanmış sanki bu” şeklindeki yorumunu farkeden oyuncu, bu hoş olmayan sözlere “Ne üslupsuz ne manasız yorumdur be kardeşim!” sözleriyle yanıt verdi.

Burcu Biricik’in o paylaşımı ve yaptığı yorumu aşağıda görebilirsiniz…

Üslupsuz! Burcu Biricik, takipçisinin fotoğrafına yaptığı tuhaf yoruma, işte böyle yanıt verdi... 7