Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’ten oğullarının doğum gününde duygusal paylaşım!..

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’ten oğullarının doğum gününde duygusal paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, 3 yaşını bitirip 4 yaşına basan küçük oğulları Karan’ın doğum gününü sosyal medyadan yaptıkları duygusal paylaşımla kutladılar.

2017 yılında evlenen ünlü oyuncu çift, 2019 yılında oğullarının dünyaya gelmesiyle birlikte ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadılar.

İnstagram hesaplarından ortak bir paylaşımda bulunan ünlü çift oğullarının küçüklük fotoğraflarını paylaşarak, ‘Tam 3 yıl önce bugün içimizde açan bahar çiçeğimiz oldun oğlum. Baharın kokusunu getirdin bize. İyi ki doğdun meleğim’ notunu düştüler.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten oğullarının doğum gününde duygusal paylaşım!.. 8

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen doğumdan sonra oğlu Karan’ı büyütmek istediği için bir süre setlere ara vermişti. Oyuncu uzun bir aradan sonra yeni sezonda ekranlara TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle döndü.

Dizide ‘Akça Hatun’ karakterini canlandıran oyuncu yoğun çalışma temposundan arta kalan zamanları oğluyla birlikte geçiriyor.

Burak Özçivit de  ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde izleyici karşısına çıkıyor.  Oyuncu, ‘Osman Bey’ karakteriyle 3 sezondur başarılı bir performans sergiliyor.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten oğullarının doğum gününde duygusal paylaşım!.. 9

Yoğun bir şekilde çalışan ünlü çift setten arta kalan zamanlarını oğulları Karan ile birlikte geçiriyorlar. Evcen ve Özçivit çiftinin hayranları da mesajlarıyla minik  Karan’ın doğum gününü kutladılar.

Çiftin paylaşımına, Burcu Kara ve Hatice Şendil’in de aralarında bulunduğu oyuncu arkadaşları da yorum yaparak küçük Karan’ın doğum gününü kutladı.