Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’in enkaz altında kalan kişiyle ilgili paylaşımı yanlış anlaşıldı ama ne farkeder!

Burcu Biricik’in enkaz altında kalan kişiyle ilgili paylaşımı yanlış anlaşıldı ama ne farkeder!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Camdaki Kız dizisinde Nalan karakteriyle şu sıralar ekranlara gelmekte Burcu Biricik. Oyuncu, Kanal D’nin sevilen dizisindeki başarılı performansıyla büyük övgüler alırken, son günlerde ise depremzedeler için yaptığı gönüllü çalışmalarıyla bir kez daha takdir topladı.

Sosyal ve toplumsal konulardaki duruşuyla hep dikkat çeken isimlerden birisi olmuştu oyuncu. Önce Kahramanmaraş ve sonra da Hatay merkezli 4 ayrı depremle birlikte sarsılan ülkemizde yaralar sarılmaya çalışılırken, dizi setlerinde çekimler de durmuş ve böylelikle hem ekipler hem de oyuncular sahada gönüllü olarak depremzedeler için çalışmaya başlamıştı.

İlk olarak Şişli Belediyesi ve daha sonra farklı organizasyonlarla koordineli bir şekilde çalışan ünlü isimler arasında Burcu Biricik de vardı. Camdaki Kız dizisinde birlikte rol aldığı Selma Ergeç, Tuğrul Tülek, Tamer Levend gibi isimlerle birlikte organizasyonlarda yer aldı oyuncu.

Burcu Biricik'in enkaz altında kalan kişiyle ilgili paylaşımı yanlış anlaşıldı ama ne farkeder! 9

Depremzedeler için gerekli olan ihtiyaçların duyurulması için sosyal medyasından sürekli paylaşımlar yapan, önemli duyuruları ve bilgilendirmeleri paylaşan oyuncu, aynı zamanda bölgeye gidecek yardım malzemelerin toplanması ve kolilenmesinde de birebir görev alanlar arasındaydı.

Günlerdir yoğun bir şekilde depremzedeler için çalışan oyuncu, bir kaç gün önce de dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte sete döndü ama aklı da kalbi de deprem bölgesinde hala yardım bekleyenlerde! Çekimlerden vakit buldukça yaptığı paylaşımlarla da hala destek olmaya çalışıyor.

20 Şubat’ta yaşanan Hatay merkezli iki ayrı depremin ardından enkaz altında pek çok vatandaşın kalması ile bir başka üzücü durum yaşanmıştı. Tam da o anlarda enkaz altında kalan bir kişinin adres vererek ekiplere ulaşmaya çalıştığı süreçte Burcu Biricik de mesajı Babala TV’den Oğuzhan Uğur’a ulaştırmaya çalıştı.

Burcu Biricik'in enkaz altında kalan kişiyle ilgili paylaşımı yanlış anlaşıldı ama ne farkeder! 10

Oyuncu, Oğuzhan Uğur’un deprem bölgesi ile ilgili son durumları aktardığı twitter mesajına kendisine gelen yardım talebini ekleyerek “Yönlendirebileceğiniz bir ekip var mıdır Oğuzhan?” diye yazdı. “Amcam enkaz altında kaldı, lütfen acil yardım” yazan notu görenler, Burcu Biricik’in amcasının enkaz altında kaldığını düşündü.

Bazı medya organlarında da haberleştirilen bu mesaj “Burcu Biricik’in amcası enkaz altında kaldı, sosyal medyadan yardım istedi” şeklinde gündeme geldi.

Biricik, durumu farkettikten sonra instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yanlış anlaşıldığını, sette olduğunu ve çekim arasında hızlıca bir gencin amcasıyla ilgili yardım çağrısını yönlendirmeye çalıştığını anlatarak “Benim amcam değildi yani” sözleriyle duruma açıklık getirdi.

Oyuncu ayrıca “Gerçi ne farkeder” diyerek de kendi amcası da olsa, başkasının amcası da olsa durumun aynı oranda önemli olduğunu anlatmaya çalıştı. Böylelikle yanlış anlaşılmayı da düzelterek her canın hepimiz için kıymetli olduğunu da bir kez daha vurgulamış oldu…

Burcu Biricik'in enkaz altında kalan kişiyle ilgili paylaşımı yanlış anlaşıldı ama ne farkeder! 11