Ana sayfa Sosyal Medya “Han gibi biriyle evlenmezdim” diyen Farah Zeynep Abdullah, annesini İnci’ye benzetti!

“Han gibi biriyle evlenmezdim” diyen Farah Zeynep Abdullah, annesini İnci’ye benzetti!

tarafından zk zk

TRT1’de Salı akşamları ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, Ayşe Arman ile bir röportaj yaptı. Oyuncu, kendisiyle ilgili merak edilen sorulara yanıt verirken, oynadığı karakterin hikayesi ile anne babasının tanışma hikayesinde de bazı benzerlikler olduğunu ortaya koydu.

Aynı zamanda İnci ile kendini de karşılaştıran oyuncu, Birkan Sokullu’nun hayat verdiği Han gibi biriyle evlenmeyeceğini de ifade etti. Farah Zeynep Abdullah, annesini biraz İnci karakterine benzetiyor.

Bu durumu, “Annemden sahici sevgiyi öğrendim. Mesela onun baktığı çiçekler bile bir başka büyük. Çünkü çok gerçektir. Annem hayatı çok sever. İyiliğe inanır. Biliyor musunuz, annem biraz İnci’ye benzer” şeklinde dile getiren oyuncu, anne ve babasının tanışma hikayesini de anlattı.

Masumlar Apartmanı dizisindeki olayın bir benzerini de ebeveynlerinin yaşadığını anlatan Farah Zeynep Abdullah, dizide Han ve İnci’nin bir kaza sonucu karşılaşmaları ve sonra aşık olmaları hikayesine gönderme yaptı.

"Han gibi biriyle evlenmezdim" diyen Farah Zeynep Abdullah, annesini İnci'ye benzetti! 8

Dizideki gibi bir kaza tesadüfi getirmiş!

Abdullah, Ayşe Arman’ın bu konuyla ilgili sorusuna “Ya evet, bu hikaye herkesin çok ilgisini çekiyor. Onlar da bir araba kazası sonucu tanışmışlar. Annem 17 yaşında dedemin arabasını kaçırıyor, bir arabaya vuruyor, o arabanın sahibi de anneme iş teklif ediyor ve o şirkette babamla tanışıyorlar” açıklamasını yaptı.

Arman’ın instagram sayfasından yayınlanan röportajda oyuncu, kendisi ve İnci ile ilgili benzer yönleri olup olmadığı sorusuna ise “Galiba onunla pek benzer yönümüz yok, mavi saçlarımız dışında” diye yanıt verdi.

"Han gibi biriyle evlenmezdim" diyen Farah Zeynep Abdullah, annesini İnci'ye benzetti! 9

“Han gibi biriyle evlenmezdim!”

Dizinin son bölümünde İnci’nin Han’ı izleyip çöplükte yakalamıştı. Buradan yola çıkarak “Farah olarak bu yüzleşmeyi önceden mi yapardın?” sorusuna oyuncu “Ben Farah olarak bu hikayenin içinde olsaydım, tamamen bambaşka bir şey olurdu. Bu soruya kadar gelemezdik muhtemelen. Çünkü ben Han gibi biriyle evlenmezdim. Ama yine de çok da büyük konuşmamak lazım” yanıtını verdi.

“Sen İnci ve Han kadar büyük bir aşk yaşadın mı?” şeklindeki soruya ise oyuncunun yanıtı şöyle oldu:

“Bence yaşadım ama bunu karşı tarafa da sormak lazım. Şaka bir yana Han ile İnci’nin aşkı neyle kıyaslanır bilmiyorum. Çünkü her aşkın kimyası farklı. Onların aşkının dinamikleri bambaşka. Ben de kendime göre büyük aşklar yaşadım.”