Ana sayfa Dizi Haberleri Farah Zeynep Abdullah, çoktan Masumlar Apartmanı sayfasını kapattı!

Farah Zeynep Abdullah, çoktan Masumlar Apartmanı sayfasını kapattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, gerçek hayat hikayesinden uyarlanan bir yapım olarak sezonun en dikkat çeken projelerinin başında geliyor. Dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı bir hayattan uyarlanmakta. Masumlar Apartmanı, sezon boyunca merakla izlenen bir yapım oldu.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizi, büyük bir heyecanla izleyenleri her bölüm ekran başına toplamayı başardı! Ortaya çıkarılan karakterlerin etkileyiciliğinde senaristler, yönetmen ve arka plandaki ekibin emeği kadar, oyuncuların müthiş performansının payı da çok büyük.

Diziye, hikayeye inanan ve projeye büyük emek veren oyuncular, karakterlere kattıkları ile de izleyicinin beğenisini kazandı ve övgü dolu yorumlar aldılar.

Bu isimler arasında dizide İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah da bulunuyor. Ancak oyuncu, dizinin 2.sezonunda devam etmeme kararı aldı!

Karakterin inişli çıkışlı ruh hallerinin de etkisiyle yorulduğunu söyleyerek diziden ayrılacağı gündeme gelmişti. Kimse bu habere inanmak istemese de Masumlar Apartmanı sezon finalinde İnci karakterine göz yaşları içinde veda edeceğiz!

Farah Zeynep Abdullah, çoktan Masumlar Apartmanı sayfasını kapattı! 8

8 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan 37. bölümle sezon finali yapacak olan dizide neler olacağı, İnci’nin nasıl öleceği merak konusu. Fakat izleyenleri çok üzecek bir ayrılık kapıda!

Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılacağı haberi kulislerde konuşuldu ama yapımdan bir açıklama gelmedi. İzleyici sezon finalinde görecek.

“Ayrılıyor mu, kalıyor mu, gerçek mi, söylenti mi?” soruları havada uçuşa dursun, oyuncunun çoktan Masumlar Apartmanı dizisine veda ettiği de bir başka gelişme ile anlaşılmakta!

Farah Zeynep Abdullah, çoktan Masumlar Apartmanı sayfasını kapattı! 9

Gazeteci Birsen Altuntaş, Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı sayfasını şimdiden kapattığı ve gelen iş tekliflerini değerlendirmeye başladığı şeklindeki kulis bilgisini twitter hesabından paylaştı.

İzleyici için üzücü bir ayrılık olacak ama Abdullah’ın ayrılacağının duyulması ile kısa süre içinde başka yapımlardan teklifler almaya başlamış olması da bir başka sürpriz gelişme oldu! Bakalım oyuncu, yeni sezonda nasıl bir yapımla ekrana dönecek?