Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah’ın domates yakıştırması, Yasemin Allen’in de desteğini aldı!

Farah Zeynep Abdullah’ın domates yakıştırması, Yasemin Allen’in de desteğini aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın sosyal medyadan kadın oyuncuların vitrin süsü gibi dizilere seçildiğine yönelik bir eleştirisi vardı. Oyuncu, “Başrol erkeklerinin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar” şeklinde bir itirazda bulundu.

Bu mesaj ile birlikte de bazı kadın oyuncular Farah Zeynep Abdullah’ın sözlerine destek veren açıklamalar yaptı. Yasemin Allen de bu düşünceye çok da karşı çıkmıyor. En son Amerikan dizisi The Turkish Detective için kamera karşısına geçen oyuncu, 6 ay süren çekimleri tamamladı. 8 bölümlük projenin Türkiye’deki yapımcılığını Ay Yapım üstlenmişti.

Yasemin Allen, erkek dünyasında yaşandığı yönünde bir fikir beyan etti ve şu ifadelerle Farah Zeynep Abdullah’a destek oldu: “Erkek dünyasında yaşadığımızı kimse inkar etmiyor. Öyle kuruldu, hikayeler öyle geldi. Erkeklere daha çok değer veriliyor. Eşit ödeme açısından da yeni yeni konuşulmaya başlandı. Bu hayranlık kavramı anladığım kadarıyla daha çok kadınlar oluyor. O yüzden el üstüne koyan da herhalde kadınlar oluyor, erkekleri. O yüzden böyle bir değer biçme oluyor. Bunun neresinden tutsan elinde kalıyor.”

Bu durumun sektörde yaşandığını ifade eden Yasemin Allen, şahsi olarak yapabileceği tek şeyin tepkisini belli etmek olduğunu, bunun dışında yapabileceği bir şey olmadığını anlattı.

“Her şey isyan ile de olmuyor” diyerek dikkat çeken Yasemin Allen, hayvan sevgisiyle de biliniyor.

Yılanını İngiltere’de besleyiciye vermek zorunda kaldığını, Türkiye’de beslemenin yasak olduğunu hatırlatan Yasemin Allen, “Tarım Bakanlığı’na şikayet ediyorlardı. Ülkede bile değildim. İki tane kedim var, iki tane kedi sahipledim. Hayvanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.