Ana sayfa Dizi Haberleri Toprak ile Fidan dizisiyle Star TV alışılmışın dışında bir karar aldı!

Toprak ile Fidan dizisiyle Star TV alışılmışın dışında bir karar aldı!

tarafından ker_def

Yalı Çapkını dizisiyle çok iyi bir çıkış sergileyen, uzun yıllardır elde edemediği reytinglere ulaşan Star TV, yeni dizilerle izleyicileri kendi kanalında tutma çabasını sürdürüyor. Yakın zaman içinde başlaması beklenen Çöp Adam dizisinin fragmanları yayınlanırken, bir de günlük dizi hazırlatan Star TV, Toprak ile Fidan projesini yayına almaya hazırlanıyor.

Günlük dizilerin de öneminin artması ve yurt dışı satışlarında özellikle dram içerikli günlük dizilerin satışlarının iyi olmasının da etkisiyle Star TV’nin yeni bir dizi hazırlattığı anlaşılıyor. Toprak ile Fidan dizisi,  31 Ekim Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 19:00’da Star’da yayınlanacak.

Dizinin yayın saatinin haber bültenlerinin yayınlandığı 19.00 olarak belirlenmesi herkesi şaşırtan bir gelişme oldu. Başka kanalların haber yayınladığı anlarda Star TV, günlük bir dizi yayınlayarak farklı bir strateji izlemeye çalışacak.

Başrolde Hazal Adıyaman ve Osman Aydın’ın yer aldığı, yeni sezonda hafta içi her gün Star ekranlarında yayınlanacak olan “Toprak ile Fidan” dizisinde, bir kazayla birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Fidan ile Toprak’ın hikayesi anlatılıyor.

Yapımını OGM Pictures ve Stellar Yapım’ın üstlendiği, Ahmet Köşeoğlu, Gökçen Eroğlu, İnan Güngören, Can Özdemir, Banu Özyürek ve Nur Kıymaç’ın senaryosunu yazdığı diziyi Eray Koçak ve Burcu Bayram Dursun yönetiyor.

“Toprak ile Fidan” 31 Ekim Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 19:00’da Star’da…