Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah’tan, kendisine laf atan takipçisine kinayeli yorum!

Farah Zeynep Abdullah’tan, kendisine laf atan takipçisine kinayeli yorum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, instagram sayfasını aktif kullanan bir isim. Oyuncu, takipçileriyle setten olduğu kadar günlük hayatından da pek çok keyifli anını paylaşmakta.

Kısa bir süre önce diziden ayrılacağı haberleri ile gündeme gelmişti Farah Zeynep Abdullah. Masumlar Apartmanı dizisinin 8 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan sezon finalinde İnci’nin ölerek diziye veda edeceği şeklinde söylentiler medyada yer almakta.

Henüz konuyla ilgili bir netlik yok ama Ezgi Mola da sezon finalinin senaryosunu ağlayarak okuduğunu yaptığı bir instagram paylaşımında aktarmıştı.

Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılması ihtimali konuşulurken, oyuncunun instagram sayfasından yaptığı bir paylaşım ise dikkatleri çekti.

Yakın arkadaşı Ayça Karabulut ile verdikleri bir poza “Her zaman aksiyon içinde ama sonu hep kahkahalarla” notunu düşerek paylaştı oyuncu.

Keyifli bir anlarında gülerken çekilen bu pozlarına bir takipçisinin “Zayıflayın, ekran görüntüsünü bozuyorsunuz” şeklindeki yorumu üzerine kinayeli bir yorum yaptı.

Abdullah, instagram sayfasında sürekli olarak bir markanın ürünlerinin reklamını yapan takipçisine “Selam, teşekkürler harika yorumunuz için, profiliniz de çok hoş maşallah” yanıtını verdi…

Farah Zeynep Abdullah'tan, kendisine laf atan takipçisine kinayeli yorum! 7