Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in son haline, gariplik yokmuş gibi bakın! Öykü Karayel, oğluyla parkta!

Demet Özdemir’in son haline, gariplik yokmuş gibi bakın! Öykü Karayel, oğluyla parkta!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları dizilerle sevilen iki isim Öykü Karayel ve Demet Özdemir’in son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada sosyal medyada son derece aktif olan Demet Özdemir var. Oyuncu, instagram kullanmayı çok seviyor.

Bir süre önce ekrana veda eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynadığı Zeynep karakteriyle de izleyicinin beğenisini kazanan genç oyuncu, yeni sezonda bir dizide oynayacak mı henüz bilinmiyor.

Ancak şu sıralar Şükrü Özyıldız ile başrolünde oynayacağı Aşk Taktikleri isimli bir sinema filmi için hazırlanıyor. Netflix’te yayınlanacak olan filmin çekimlerinin İstanbul’da yapılacağı konuşulmakta.

Kısa bir süre önce sevgilisi Oğuzhan Koç ile tatil yapan oyuncu, şimdilerde İstanbul’daki evinde. Oyuncu, yoğun çalıştığı dönemden sonra bol bol dinleniyor.

Ayrıca cilt bakımına da zaman ayıran Demet Özdemir’in yüzüne sürdüğü maske ile verdiği poza yazdığı not ise hayranlarını güldürdü.

Oyuncu, “Bir gariplik yokmuş gibi davranın” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Demet Özdemir'in son haline, gariplik yokmuş gibi bakın! Öykü Karayel, oğluyla parkta! 8

Ünlü Oyuncu Öykü Karayel ise 1,5 ay önce anne olmuştu. İki yıllık birlikteliğin ardından 2018’de evlendiği müzisyen Can Bonomo ile bebeklerine Roman ismini verdiler.

Oğulları Roman’ı henüz göstermeyen Karayel, 17 Nisan’da doğum yapmıştı. Bebeklerinin durumunun iyi olduğu haberiyle birlikte Roman’ın ilk fotoğrafları ise merakla beklendi ama çift paylaşmadı.

Öykü Karayel, geçtiğimiz gün eşi Can Bonomo tenis oynarken o da bir köşede oğlu ile beklediği anları instagram sayfasından paylaştı. “Sahalara geri döndüm diyelim mi?” notuyla yaptığı paylaşım aşağıda…

Demet Özdemir'in son haline, gariplik yokmuş gibi bakın! Öykü Karayel, oğluyla parkta! 9