Ana sayfa Sosyal Medya Farkında mısınız, Kefaret dizisinde bir yıldız adayı adeta parlıyor!

Farkında mısınız, Kefaret dizisinde bir yıldız adayı adeta parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisinin Fulya’sı Selcen Ezgi Dinçer bir hariika, aynen böyle devam! Artık Perşembe akşamları Fox TV ekranında yayınlanmaya devam eden Kefaret dizisi, gün değiştirdiği için bazı izleyicilerini kaybetti. Dizinin son bölümü de bu değişiklik yüzünden düşen reytingleri ile konuşuldu.

Kefaret dizisinde dikkat çeken karakterler var. Bu karakterlerden birisi de Fulya… Selcen Ezgi Dinçer’in canlandırdığı Fulya, çok renkli bir karakter ve genç oyuncu da başarıyla canlandırıyor. Anadolu Üniversitesi’nde Tiyatro eğitimi alan Selcen Ezgi Dinçer’i izleyiciler ilk olarak Beni Bırakma isimli dizide izlemişti.

Beni Bırakma’da Sevda karakterini canlandıran oyuncu, tiyatro oyunları ile de tecrübesini artırmayı sürdürüyor. Kefaret dizisi ise Dinçer adına kariyerindeki bir dönüm noktası oldu. Artık göz önüne çıktı ve ışıklar da onun üzerine çevrildi.

Farkında mısınız, Kefaret dizisinde bir yıldız adayı adeta parlıyor! 33

Fulya karakteri ile Kefaret dizisine renk katan oyuncu, performansı ile göz dolduruyor. Süper hafiye kıvamındaki Fulya karakterinin oyuncuya çok iyi geldiğini ve kariyer yolculuğunda ona büyük katkısı olacağı da ortada.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, değerlendirme yazısında Selcen Ezgi Dinçer’i öven ifadeler kullandı. Oyuncunun role çok iyi uyum sağlaması ve Kefaret dizisinde adeta bir yıldız adayı gibi parlaması dikkatleri çekiyor.

Farkında mısınız, Kefaret dizisinde bir yıldız adayı adeta parlıyor! 34

İşte Anibal Güleroğlu’nun yazısındaki o bölüm:

“Selcen Ezgi Dinçer’in performansıyla ‘Kefaret’i süper kahraman-hafiye kıvamına sokan Fulya… Mesleğinde ilerlemek için Emre Komiser ile ilişkisini noktalamaktan çekinmeyen… Sinan kayıplara karışınca yerini tespit etmek için illegal biçimde gizli dosyalara erişip başına iş açan… Zeynep kaçırıldığı için düğünü ertelenince içindeki şeytanı açığa çıkartıp şirretleşen… Sonra bir anda motorlu süper kahramana dönüşüp mafyayı tarumar ederek Kadir’in paralarını ve Zeynep’i kurtaran…

Ev kadınlığından bıkınca boş vakitlerinde adrenalin olsun diye sokak serserilerini pataklayıp kazık yemiş kadınların dertlerini halleden hafiyeye evrilen Fulya ekürisi Deniz ile birlikte mükemmel bir renk katıyorlar diziye. Karakter açısından Sinan’la iyi bir çift olabilecek Fulya kocasının evi terk etmesiyle uslanır mı derseniz… Hiç sanmam. Aynen devam.”