Ana sayfa Dizi Haberleri Faruk Turgut’tan Bay Yanlış dizisiyle ilgili iddialara yanıt!

Faruk Turgut’tan Bay Yanlış dizisiyle ilgili iddialara yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, Kanal D ile Fox TV arasında yaşanan Bay Yanlış dizisiyle ilgili sıkıntılı durumdan sonra bir açıklama yaptı.

Medyatava’da yer alan iddiaya göre Faruk Turgut, Bay Yanlış dizisinin senaryosu ve oyuncu kadrosunun oluşturulması dahil önemli bir süreci Kanal D ile yürüttüğü ve sonrasında da diziyi Fox TV’ye sattığı ifade edildi. Hatta Kanal D’nin Gold Film’e tazminat davası açtığı da belirtiliyordu.

Faruk Turgut da bu iddiaların yayınlanmasının ardından twitter hesabından bir yanıt verdi. Konuyla ilgili direkt bir açıklama yapmayan Faruk Turgut, kimsenin yönlendirmesine ihtiyacı olmadığı vurgusunda bulundu.

Ünlü yapımcı, şöyle yazdı: “Kimseden öneri almadan proje oluşturma ve cast yapma özeliğimi hala koruyorum. 40 yıla 13 sinema filmi, 70 tane tv dizisi,6 tv filmini sağdırırken kimsenin yölendirmesiyle değil, kendi düşündüklerimle projelerimi gerçekleştirdim. Meraklısına duyurulur.”

Faruk Turgut’un bu açıklaması Kanal D’nin Bay Yanlış dizisi sürecine direkt olarak katıldığı iddiasını da yalanlamış oluyor.

Faruk Turgut'tan Bay Yanlış dizisiyle ilgili iddialara yanıt! 7