Ana sayfa Sosyal Medya Yapımcı Fatih Aksoy, Biran Damla Yılmaz’ın elinden tuttu yeni projeler üst üste geliyor!

Yapımcı Fatih Aksoy, Biran Damla Yılmaz’ın elinden tuttu yeni projeler üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Biran Damla Yılmaz, son dönemde büyük bir kariyer sıçraması yaşadı. Kırgın Çiçekler isimli unutulmaz dizide canlandırdığı Eylül karakteri ile büyük bir çıkışa imza atan genç oyuncu, daha sonra Canevim dizisi ile Mucize 2 Aşk isimli sinema filmleriyle yeni tecrübeler kazandı.

Medyapım’ın da ortağı olduğu Baraj dizisinde çok başarılı bir çıkış yapan Biran Damla Yılmaz, bu proje ile birlikte yapımcı Fatih Aksoy’un da elinden tuttuğu isimler arasına katıldı. Sektörün duayen isimlerinden olan ve tüm oyuncuların çalışmak için özel bir çaba gösterdiği Fatih Aksoy, aynı zamanda Medyapım’ın sahibidir. Türk dizi ve sinema dünyasına büyük katkılar sunan Medyapım, çalışma koşulları ve kurumsal yapısı ile de ünlü isimlerin en çok çalışmak istediği firmaların başında geliyor.

Fatih Aksoy, Biran Damla Yılmaz'ın elinden tuttu yeni projeler üst üste geliyor! 94

Biran Damla Yılmaz da Baraj dizisi ile birlikte Medyapım’ın radarına girdi ve ardından yine aynı yapım firmasının dizisi olan Yasak Elma’ya katıldı. Beşinci sezon başında diziye Kumru karakteri ile katılan oyuncu, sezon arasında ise yine Medyapım’ın Maske Kimsin Sen isimli yarışma programında da yer aldı.

Biran Damla Yılmaz’ın kariyer yolculuğunda Fatih Aksoy’un son dönemdeki etkisi de giderek artıyor. Baraj ve Yasak Elma dizilerindeki etkili performansları ile geniş bir hayran kitlesi elde eden Biran Damla Yılmaz, şimdi de yeni bir projeye hazırlanıyor.

Fatih Aksoy, Biran Damla Yılmaz'ın elinden tuttu yeni projeler üst üste geliyor! 95

Yine bir Medyapım ve Fatih Aksoy’un yapımcılığını yapacağı bir projede Biran Damla Yılmaz’ı izleyeceksiniz. Oyuncunun kendisine gelen yeni bir sinema filmi için de anlaşma yaptığı yönünde basında haberler yer aldı. Prestij Meselesi isimli Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yapacağı filmde Biran Damla Yılmaz da yer alacak.

Medyapım’ın projesi olan Yasak Elma dizisi de final sezonu ile ekranda olacak ve Kumru karakteri ile Biran Damla Yılmaz’ın da yine kadroda yerini alması bekleniyor. Bu projelere bakıldığı zaman uzun süredir genç oyuncunun kariyer yükselişinde Fatih Aksoy’un etkisi de net bir şekilde görülüyor.

Hilmi Topaloğlu’nun kurduğu Prestij Müzik’in hikayesi olarak da ifade edilen yeni sinema filminde, 1990’lı yıllarda müzik alanında yaşanan önemli değişimler ve ünlü isimlerin ilk çıkış hikayelerine yer verilecek.

Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent gibi önemli isimler de Prestij Müzik sayesinde büyük popülerlik kazanmıştı.