Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim dizisiyle şanssızlığını kıran Burcu Kara’dan dizilere zorunlu ara!

Hakim dizisiyle şanssızlığını kıran Burcu Kara’dan dizilere zorunlu ara!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1980 yılında Bursa’da dünyaya gelen Burcu Kara, uzun yıllardır setlerde yer alan ve başarılı projeleriyle anılan isimlerden oldu. Oyuncunun en büyük şanssızlığı ise yer aldığı dizilerin bazı dizilerin kısa süreli olmasıydı. Bu nedenle de dizi şanssızı oyuncular arasında ifade edilen Burcu Kara, 4 yıllık aradan sonra Hakim dizisiyle yine iddialı bir çıkış yaptı.

Canlandırdığı polis Ayşe karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Burcu Kara, düşük reytingler nedeniyle sadece 10 bölüm devam eden dizinin en dikkat çeken isimlerinden birisiydi. Hayranlarının karaktere çok yakıştırdığı oyuncu, yeni sezonda ne yapacak diye merakla beklenirken, bir başka sevindirici gelişme yaşandı.

Yapımcı Fırat Doğu Parlak ile evli olan Burcu Kara, Ali Çınar’ı dünyaya getirerek annelik mutluluğu yaşadı. Eşinin ilk evliliğinden olan oğlu Ömer ile de çok iyi anlaşan Burcu Kara, şimdi de bir kez daha annelik heyecanı yaşıyor.

Hakim dizisinin çok iddialı başlamasına rağmen, izleyicilerin yeterince ilgisini çekememesi ve reytinglerinin düşük gelmesi oyuncu adına da büyük talihsizlik oldu. Ancak çok başarılı bir performans ortaya koyduğu dizinin bitmesine üzülme fırsatı bile bulamayan oyuncu, hamile olduğunu öğrenince büyük bir sevinç yaşadı.

Hakim dizisiyle şanssızlığını kıran Burcu Kara'dan dizilere zorunlu ara! 7

İkinci kez annelik heyecanı yaşayan oyuncu, biraz kilo aldı ve 36 beden günlerine veda etti. Burcu Kara, “Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketi bir Burcu’ya hazır olun. Ailemizin büyüdüğü doğrudur. Hep kalabalık bir aile hayal etmiştim. Çok sevdiğim, çok eğlendiğim, bu hayatı acısı tatlısıyla paylaştığım yol arkadaşımla ikinci kez bu mutluluğu yaşamak kısmet oldu. Umarım sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza alırız üçüncü çocuğumuzu…” açıklamasında bulundu.

Ali Çınar’ın ardından Burcu Kara’nın ikinci bebeği de yine oğlan olacak. Eşinin ilk evliliğinden olan Ömer ile birlikte ailede 3 erkek çocuk ile baş başa kalacak olan ünlü oyuncunun hamilelik sürecinde ne yapacağı da merak konusu oldu.

Burcu Kara, yeni bir projede yer alacak mı yoksa bebeğini doğurup biraz da büyüttükten sonra mı setlere dönüş yapacak?

2016 yılında Fırat Doğu Parlak ile evlenen Burcu Kara, oğlu Ali Çınar’ı 2017 yılının Eylül ayında dünyaya getirmişti. Oyuncu, hem doğum öncesi hem de doğum sonrasında bir süre setlere ara verdi.

Doğum sonrası oyuncunun setlere dönüşü genelde kendisini yormayacak rollerle gerçekleşmişti. Hakim dizisindeki yoğun tempo gibi hamilelik döneminde Burcu Kara’nın yeniden çok yoğun bir dizi temposu içine girmesi ise beklenmiyor.