Ana sayfa Dizi Fragmanları Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi, Kanal D ekranına geri dönüyor!

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi, Kanal D ekranına geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek’in paylaştığı ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi yayınladığı dönemde reyting rekorları kırmıştı. Bir çok ülkede ekrana gelen Fatmagül’ün Suçu Ne, Fransa’da yayınlanan yerli ve yabancı televizyon dizilerinin ödüllendirildiği Soap Awards’da En İyi Yabancı Dizi seçilmişti.

Türk televizyon tarihinin en önemli yapımlarından olan, yayınlandığı her ülkede büyük başarılar kazanan, rol alan tüm oyuncuların kariyerlerinde çok önemli izler bırakan dizi, yeniden ekrana dönüş yapıyor.

Kanal D, sabah kuşağında Fatmagül’ün Suçu Ne dizisini yeniden izleyicilerle buluşturmaya karar verdi. Kanaldan yapılan duyuruda 30 Kasım Pazartesi gününden itibaren dizi hafta içi saat 11.00’de ekrandaki yerini alacak. Yeniden izlemek isteyenler için önemli bir gelişme oldu.

Dizide dört adamın tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcülerden biriyle evlenmek zorunda bırakılan Fatmagül’ün ve onunla evlenmek zorunda kalan Kerim’in dramatik hikâyesi, Vedat Türkali’nin 1986’da çevrilen, aynı adlı film için yazdığı senaryodan alıntı.

1986 yapımı bu sinema filminin başrollerinde Hülya Avşar ve Aytaç Arman oynamıştı. Şimdilerde dünya çapında tanınan Beren Saat ve Engin Akyürek, adlarını ‘Türkiye’nin Yıldızları’ yarışmayla duyurmuştu.

Dizinin çekimlerine İzmir’in ilçeleri Urla ve Çeşme’de başlanmış sonrasında ise set İstanbul Çengelköy’e taşınmıştır.

Başrol: Beren Saat, Engin Akyürek

Oyuncular: Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar, Civan Canova, Fırat Çelik, Murat Daltaban, Buğra Gülsoy, Kaan Taşaner, Engin Öztürk, Deniz Türkali, Seda Güven, Esra Dermancıoğlu

İŞTE FATMAGÜL’ÜN SUÇU NE DİZİSİYLE İLGİLİ ÖZEL ANALİZ, LÜTFEN TIKLAYIN