Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde final heyecanı yaşanıyor!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde final heyecanı yaşanıyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 9 Haziran Cumartesi yani bu akşam saat 20.00’de final yapıyor…

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un yer aldığı dizinin 50. final bölümü öncesinde fragmanlar bir biri ardına yayınlanıyor.

Nasıl bir finalle veda edeceği merakla beklenen dizide Yağız ile Hazan aşkının mutlu sonla bitmesi bekleniyor.

Son olarak final bölümü 2. ön izleme görüntüleri izleyicilerle paylaşıldı.

Peki sezon finalinde neler yaşanacak? İşte 50. bölüm 2. ön izleme videosu ve final özeti.

Fazilet yalıdan herkesin hayatını değiştirerek çıkıyor!

Hayatının gerçeğiyle yüz yüze kalan Yağız için tüm dengeler değişirken diğer yandan Hazım, Sinan’ı yok sayar. Gerçeklerin yarattığı kargaşadan fırsat bulan Selin köşe bucak polisten kaçsa da yaklaştığı hazin son kaçınılmazdır. Fazilet geçmişinin karanlık yüzleşmesini farkında olmadan Hazan’ın şahitliğinde yaparken, Hazan öğrendikleriyle alt üst olur.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde final heyecanı yaşanıyor! 7

Gerçekleri öğrenmek isteyen Gökhan’ın Kudret ve Yasemin’in peşine düşmesi Yasemin için büyük tehlike olur. Sahip olduğu her şeyi kaybeden Yağız sona gelmişken, Fazilet kızları için bunca zaman yapamadığı anneliğini yapmaya hazırken, Yağız öğrendiği gerçeğin acısı ile her şeyi arkasında bırakmaya kararlıdır. Hazan Yağıza kendini anlatabilmek için var gücüyle uğraşırken ayakları onu kendi gerçeğine götürür. Fazilet ise hırsıyla girdiği yalıdan dersini alarak ve kendi kızları dahil elinin değdiği herkesin hayatını değiştirerek çıkacaktır.

Yayın Günü: 9 Haziran Cumartesi
Saat: 20:00