Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki o sahne büyük tepki çekti!

Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki o sahne büyük tepki çekti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin bu hafta 44. bölümü ekrana gelecek.

Dizinin yayınlanan yeni tanıtımında Sinan’ın hastanede yoğun bakımda olduğu anlarda Hazım, Yağız’a okkalı bir tokat vuruyor.

İşte tanıtımda yer alan bu tokat, izleyenlerin Hazım’ı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutmasına neden oldu. Yağız’ın Kerime’nin oğlu olduğunu ve Hazım’ın evlatlığı olması nedeniyle Hazım’ın Sinan’ın tarafını tuttuğu izlenimi yarattı.

Fazilet Hanım ve Kızları'ndaki o sahne büyük tepki çekti! 9

Hazım’ın Yağız’a haksızlık yaptığını düşünen izleyenler “Hazım’ın sürekli, onu yalnız bıraktın demesinden bıktık artık” diyerek eleştirmelerine neden oldu.

Yağız’ın sürekli Sinan’ın arkasını toplamak zorunda olmadığını söyleyen izleyiciler, “Yağız bir kere peşinden gitmedi diye çocuğa yapmadığını bırakmıyor” diyerek o tokat sahnesine isyan etti.

Yağız’ın gerçek babasının Hazım olmadığını öğrenmesinden sonra olayların bambaşka bir seyir izleyeceği ve Hazım’a yaptıklarını ödeteceğini düşünen dizinin müdavimleri, böylece öz kardeşi olmadığı için Sinan’a da ihanet etmiş sayılmayacağı görüşünde.

Fazilet Hanım ve Kızları'ndaki o sahne büyük tepki çekti! 10

Hazan’ı Yağız’a yakıştıran izleyenlerin büyük çoğunluğu, YağHaz cephesi olarak Hazım’ın hep Sinan’dan yana tavır koymasından hayli rahatsız. Artık Yağız’ın gerçekleri öğrenmesi gerektiğini ifade eden izleyiciler, sosyal medyadan Hazım’a adeta öfke kusuyorlar.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

“İçip içip dağıtacağına az adam ol da oğluna kendin sahip çık” şeklinde yorum yapan izleyenlerden bir tanesi de
şu yorumu yapıyor: “Hazım’ın böyle yapacağı başından beri belliydi zaten. Söz konusu kendi oğlu olunca tabii ki Yağız’ı olaylıkla harcadı. Çünkü onu hiç bir zaman gerçek evladı gibi sevmedi. Kendi vicdanını rahatlatmak için Yağız’ı evlatlık aldı ve Amerika’ya gönderdi.”

Fazilet Hanım ve Kızları'ndaki o sahne büyük tepki çekti! 11

Görünen o ki, Yağız’a inen o tokat, izleyenlerin yüreğinde de büyük bir yara açıyor. Fazilet Hanım ve Kızları’nın sıkı takipçileri, artık Yağız’ın bu kadar ezilmesinden hiç de mutlu değil.

İşte tokat sahnesinin olduğu 44. bölüm tanıtımı: