Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’ndan sonra şimdi de Çocuk’ta Nazan Kesal döktürüyor!

Fazilet Hanım ve Kızları’ndan sonra şimdi de Çocuk’ta Nazan Kesal döktürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Nazan Kesal, unutulmaz rollerin ismi…1969 Manisa doğumlu olan ünlü oyuncu, bilindiği üzere Çukur’un İdris Babası Ercan Kesal’in eşi… Nazal Kesal, yılların eskitemediği her yeni rolü ile izleyicilerin gönlüne girmeyi başaran bir isim…

1990 yılların başında bu yana dizilerde rol almakta olan ünlü oyuncu, birçok karaktere hayat verdi.Aliye dizisindeki Nermin oldu, Aşk ve Ceza’da Sevgi idi…Kayıp Şehir’de Meryem olarak izledik, Bugünün Saraylısı dizisinde ise Üftade’yi canlandırdı.Analar ve Anneler’de Muazzez olmuştu. Ancak Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Fazilet Çamkıran karakteri bir başkaydı. Gönüllere girdi, akıllara yazıldı. Yurt dışında tanınan bir oyuncu olmayı da bu dizi sayesinde başardı.

Fazilet Hanım ve Kızları'ndan sonra şimdi de Çocuk'ta Nazan Kesal döktürüyor! 7

Halka’da Hümeyra’nın ardından şimdilerde Çocuk dizisinde Asiye Karasu olarak kariyer yolculuğuna devam ediyor. Son yılların en duygulandıran, role en iyi giren, izleyiciyi ekran başında en çok etkileyen isimlerin başında geliyor.

Çocuk dizisi 13. bölümünde Asiye’nin oğullarına tek tek mektup yazıp, intihar etmeye doğru giden yoldaki oyunculuğu yine hayranlık uyandırdı.Sosyal medyada büyük övgüler ve sözler birbirini izledi.

Asiye intihar mı edecek, bilinmiyor! Ama oğulları onu kurtarmanın derdinde… Asiye’nin haline üzülen Çocuk dizisi izleyicileri, “Ne çekti babasından, kocasından, hayırsız evlatlarından” diye yazdı.

“Her bölüm Hasan ağlatıyordu, bu bölüm Asiye, salya sümük ağlattı. O nasıl bir oyunculuktur” diye yazan Çocuk dizisi izleyicileri, Nazan Kesal’a olan hayranlıklarını da kelimelere döktü.

“Bu bölüm Nazan Kesal beni bitirdi. Bu nasıl oyunculuktur, ayakta alkışlıyorum” diye yorumda bulunan bir izleyici, sözleri ile Çocuk dizisi hayranlarının da duygularına tercüman oldu.