Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV’nin Zengin Kız dizisi için okuma provaları bitti, bir detay dikkatlerden kaçmadı!

Fox TV’nin Zengin Kız dizisi için okuma provaları bitti, bir detay dikkatlerden kaçmadı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yeni sezonun favori dizilerinden birisi olarak ifade edilen Zengin Kız’ın okuma provalarından ilk görüntüler paylaşıldı. Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise; Çağıl Bocut ile Merve Çolak birlikte üstleniyor.

Zengin Kız ismi ile tarif edilen dizinin çekimlerinin başladığı da sosyal medyadan yapılan paylaşım ile ortaya çıkmıştı. Bu paylaşımda da dizinin ismi net bir şekilde görülüyordu.

Fox TV'nin Zengin Kız dizisi için okuma provaları bitti, bir detay dikkatlerden kaçmadı! 9

Ancak dizinin isminin değişme ihtimali de bulunuyor. Bu ihtimali güçlendiren detay ise Fox TV’nin okuma provaları için paylaştığı bilgilerde dizinin ismine yer verilmemesi oldu.

“FOX’un yeni dizisinin okuma provaları tamamlandı” mesajı ile paylaşılan bilgilerde oyunu kadrosu ve hikaye ile ilgili detaylar var, ancak dizinin ismi yok. Bu durum da isim değişikliği yapılabileceğine bir işaret olarak algılandı.

Fox TV'nin Zengin Kız dizisi için okuma provaları bitti, bir detay dikkatlerden kaçmadı! 10

Yeni dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Şener Savaş, Okan Ürün, Tülin Ece, Canan Atalay ve Müfit Kayacan.”

Her daim daha fazlasını hak ettiğini düşünen, lüks bir hayatı düşleyen Zeynep’in hikayesinin ele alınacağı dizi, geçtiğimiz gün İstanbul’da sete çıktı.

Fox TV'nin Zengin Kız dizisi için okuma provaları bitti, bir detay dikkatlerden kaçmadı! 11

Yeni dizi için ekip çalışmalarını sürdürüyor ve yakında Fox TV’de izleyicilerle buluşması bekleniyor.