Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nın Yağız’ı Çağlar Ertuğrul, bu kez sinema filmiyle çok şaşırtacak!

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Yağız’ı Çağlar Ertuğrul, bu kez sinema filmiyle çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

21 Aralık’ta vizyona girecek olan Yanımda Kal filminde Meriç Aral ile kamera karşısına geçen Çağlar Ertuğrul, işkolik bir adamı oynuyor.

Yapımcılığını Lucky Red Film/Shebnem Aşkın’ın üstlendiği, senaryosu Çağlar Yurt tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu “Yanımda Kal” filmi 21 Aralık’da vizyona giriyor.

Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral, Murat Aygen, Nilay Duru, Ege Aydan, Levent Sülün, Tuna Arman ve Deniz Baytaş’ın rol aldığı “Yanımda Kal”da işkolik bir iş adamıyla sokak şarkıcısı bir kızın dramatik hikayesi konu ediliyor.

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Yağız'ı Çağlar Ertuğrul, bu kez sinema filmiyle çok şaşırtacak! 8

“Dağ” filminde ve “Fazilet Hanımın Kızları” dizisindeki başarılı performanslarıyla dikkat çeken Çağlar Ertuğrul, “Yanımda Kal”da Emir karakterine hayat veriyor. Çağlar Ertuğrul, “Yanımda Kal” filminde gerçek aşkı bulunca yaşadığı hayatı sorgulamaya başlayan ve büyük bir değişim yaşayan genç bir yatırımcıyı canlandırıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Yağız'ı Çağlar Ertuğrul, bu kez sinema filmiyle çok şaşırtacak! 9

Son dönemde “Söz” dizisindeki ajan karakteriyle dikkat çeken Meriç Aral da amansız bir hastalıkla mücadele eden Zeynep olarak karşımıza çıkıyor.

Yaşamı sorgulatan dopdolu bir aşk hikayesinin büyük bir dramla içiçe yaşandığı “Yanımda Kal” filminde izleyiciyi derinden etkileyecek çarpıcı bir hikaye bekliyor.