Ana sayfa Yabancı Dizi Fenomen Dizi Supernatural 10. ve 11. Sezonlarıyla FX’te

Fenomen Dizi Supernatural 10. ve 11. Sezonlarıyla FX’te

tarafından ker_def

İki kardeşin doğaüstü varlıklara karşı savaştığı efsanevi dizi “Supernatural”, 10. ve 11. sezonlarıyla 8 Ağustos’tan itibaren hafta içi her gün saat 19.40’ta FX kanalında.

Dünya çapında bir fenomen olan doğaüstü drama dizisi “Supernatural”, 10. ve 11. sezon bölümleriyle FX ekranlarında devam ediyor. Annelerinin doğaüstü bir güç tarafından öldürülmesinin ardından asker olan babalarının izinden giden Dean ve Sam, insanları korumak için dünyadaki canavarlara ve hayaletlere savaş açıyor. Bu zorlu mücadele esnasında fiziksel güçleriyle de tanışan iki kardeş, zaman içinde eski numaraların ve araçların artık işe yaramadığını; dostların ise güvenilmez olduğunu öğreniyor.

Yabancı dizi severlerin 2005 yılından bu yana takip ettiği “Supernatural”, 10. ve 11. sezonlarıyla Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe altyazı seçeneğiyle 8 Ağustos’tan itibaren hafta için her gün saat 19.40’ta FX kanalında.

Heyecanla beklenen yabancı dizi ve animasyonların Türkiye’deki adresi FX kanalı; D-Smart, Tivibu, KabloTV, TV+ ve BluTV platformlarından izlenebiliyor.