Ana sayfa Sosyal Medya Fenomen komedyen Hasan Can Kaya’nın hayranlarına büyük bir sürprizi var!..

Fenomen komedyen Hasan Can Kaya’nın hayranlarına büyük bir sürprizi var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Youtube’da yayınladığı videolarla fenomen olan Hasan Can Kaya geçtiğimiz Ocak ayında önemli bir anlaşmaya imza atmış ve Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen platformuna geçmişti.

Youtube’daki videolarını Exxen platformuna taşıyan Kaya, burada da yine patlama yaptı. Hasan Can Kaya’nın Exxen’de yayınlanan Konuşanlar programının tüm bölümleri toplamda 40 milyonun üzerinde izlenme ile rekor kırdı.

Türkiye’deki tüm dijital platformlar arasında en çok izlenme sayısına ulaşan Hasan Can Kaya, ilk sinema filmiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ’ın köşe yazısında duyurduğu haber, Konuşanlar talk show programı ile Ocak ayından bu yana 40 milyonunun üzerinde izlenme sayısı ile rekor kıran Hasan Can Kaya fanlarını heyecanlandırdı.
Fenomen komedyen Hasan Can Kaya'nın hayranlarına büyük bir sürprizi var!.. 7

Filmin yönetmenliğini ise Kıvanç Baruönü yapacak. Başarılı yönetmen, Cem Yılmaz, Ata Demirer, Gupse Özay gibi ünlü komedi kalemlerinin filmlerini yöneterek, komedi sektöründe iyi bir isim yaptı.

Bu ay ön hazırlıklara başlayacak olan ekip, kasımda İstanbul’da sete çıkacak. Romantik komedi türündeki filmin şubat ayında sömestr sezonunda vizyona gireceği öngörülüyor.

Henüz cast çalışmalarına başlanmadığı için Hasan Can Kaya’nın partneri ise belli değil. Yılın komedisinde kimin Hasan Can’la başrolü paylaşacağı ise  merakla bekleniyor.