Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Meriç’e reyting şoku, Yazgı dizisi beklenen ilgiyi görmedi!

Erkan Meriç’e reyting şoku, Yazgı dizisi beklenen ilgiyi görmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkan Meriç hayranları yeni dizi Yazgı’ya beklenen yoğunlukta ilgi göstermiyor. tv8 ekranında pazartesi günü başlayan ve günlük dizi formatında hafta içi 13.30’da yayınlanan Yazgı, etkileyici bir hikayeye sahip.

Erkan Meriç ile Yağmur Öztürk ikilisinin başrolünde yer aldığı Yazgı dizisinin ilk dört bölüm reytinglerine bakıldığı zaman ortaya pek de hoş bir tablo çıkmadı.3 Ekim’de yayınlanan ilk bölümde tüm izleyici gruplarında ilk 100 program arasında yer alan Yazgı, ikinci bölümde AB grubunda ilk yüz içine giremedi. Üçüncü ve dördüncü bölümlerde ise tüm kişiler kategorisinde yine ilk 100 program arasında Yazgı dizisi yoktu.

İzleyiciler dizinin yayın saatinin daha ileriye alınması gerektiğini düşünüyor. Oyuncuların ve tüm dizi ekibinin büyük fedakarlıklarla çektiği Yazgı için saat değişikliği yapılmaması durumunda işlerin daha da kötüye gidebileceğine yönelik bir kaygı bulunuyor.

Erkan Meriç'e reyting şoku, Yazgı dizisi beklenen ilgiyi görmedi! 7

Erkan Meriç hayranları böyle bir sonucu hiç beklemiyordu. Sosyal medyada yapılan destek paylaşımlarında dizinin hikayesinin çok güzel olduğunu ve Yağmur Öztürk ile Erkan Meriç’in çok iyi uyum sağladığı yazılıyor.

Dizinin hikayesinin iyi olduğunu belirten hayranlar çok, ancak reytingler ilginin pek de olmadığını anlatıyor. Yurt dışındaki dizi hayranlarının da ilgisini çeken Yazgı, önümüzdeki aylarda farklı ülkelere satılır ise şaşırmamak lazım.

Günlük dizilerin özellikle Latin Amerika ülkelerinde büyük bir izleyici kitlesini etkileme potansiyeli bulunuyor. TV8’in de Canım Annem, Yazgı ve son olarak da Kadere Karşı isimli 3 farklı günlük dizi yayınlama planı da aslında yurt dışı ilgisi ile açıklanabilir.

Yağmur Öztürk’ün oyunculuğunu beğendiğini belirten izleyiciler, Erkan Meriç ile ekranda çok iyi bir çift görüntüsü çizdiklerini ifade eden yorumlar paylaşıyor.