Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma yayınlanır ise Yalı Çapkını ile birbirlerine ayak bağı olurlar!

Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma yayınlanır ise Yalı Çapkını ile birbirlerine ayak bağı olurlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle yeni sezonda buluşacak olan diziler arasında Hayat Bugün ile Kızılcık Şerbeti heyecanla beklenen yapımlar olarak öne çıkıyor. Her iki dizinin de çekimleri devam ediyor ve Ekim ayı içinde yayınlanmaları bekleniyor. Peki bu diziler hangi günler ekranlara gelecek.

Show TV’nin şu anda elinde yayında olan 2 dizisi bulunuyor. Bunlardan Baba dizisi Salı akşamları ekrana geliyor ve reytingleri pek de tatmin edici değil. Perşembe akşamları ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yayınlanıyor ve hikaye başarılı, reytingler de gayet iyi geliyor.

Baba ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinin dışında Show TV’nin elinde 5 boş gün var. Bu boş günlerden hangisinde Hayat Bugün ve Kızılcık Şerbeti dizileri yayınlanacak? Dizi hayranları bir süredir merakla bu sorunun yanıtı bekliyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma yayınlanır ise Yalı Çapkını ile birbirlerine ayak bağı olurlar! 8

Hayat Bugün dizisinin hafta içi pazartesi veya çarşamba günleri yayınlanması bekleniyor. Kızılcık Şerbeti için ise Cuma günlerinin düşünüldüğüne yönelik iddialar var. Her iki dizinin de hafta sonu ekrana gelmesi beklenmiyor.

Show TV açıklama yapmadıkça da sosyal medyada tahminler havada uçuşuyor ve basında da bazı günlerle ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Dizilerin yayın günleri rakiplerinin durumları da düşünülerek büyük önem taşıyor.

Kızılcık Şerbeti için en son 21 Ekim Cuma akşamı başlayacağı yolunda iddialar ortaya atıldı. Bu iddialar gerçekleşir ise Cuma rekabetinde Yalı Çapkını, Yalnız Kurt, Arka Sokaklar ve İyilik gibi önemli yapımlar bulunuyor. Bu dizilerin arasına Kızılcık Şerbeti girdiği zaman reytinglerin çok parçalı bir hale geleceğini ve hiçbir diziye tam olarak yaramayacağını da görebilirsiniz.

Cuma akşamları geçtiğimiz sezonlarda da hep rekabetin sert olduğu ve genelde dizilerin öne çıkmakta çok zorlandığı bir gün olarak gözüküyor. Bunun temel nedeni de birbirinden çok farklı yapımların çok farklı izleyici gruplarını hedeflemesi ve küçük paylar elde edebilmesiyle ilgiliydi.

Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma yayınlanır ise Yalı Çapkını ile birbirlerine ayak bağı olurlar! 9

Arka Sokaklar dizisinin tüm kişiler kategorisinde büyük bir gücü var. Yalnız Kurt da aksiyon seven izleyicileri kendisine çekiyor. Bu sezon iyi çıkış yapan Yalı Çapkını dizisi dram izlemek isteyen kadın izleyicileri hedefliyor. İyilik dizisi de yine entrika ve aldatma hikayesi üzerine kurulu ve yine kadın izleyicileri hedefleyen bir yapım konumunda.

Kızılcık Şerbeti dizisinin Cuma akşamları yayınlanması kadın izleyiciyi kendisine çekmek isteyen Yalı Çapkını ve İyilik dizilerinin izleyici kaybı yaşamasına neden olacaktır.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti, farklı kültürlerdeki ailelerin çocuklarının evliliği üzerinden arasındaki çatışmayı ekrana taşıyacak ve bu noktada Yalı Çapkını dizisinin izleyici kitlesi ile de bir örtüşme yaşanacak gibi gözüküyor.

Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizilerinin Cuma rekabetindeki büyük mücadelesi, diğer yapımların da ciddi reyting sorunları yaşamasına neden olacak gibi duruyor.