Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Feyyaz Duman, Oğlum dizisine veda mı edecek?

Feyyaz Duman, Oğlum dizisine veda mı edecek?

tarafından ker_def

Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İlyas’ın Tuğrul’u boğmaya çalıştığı ve gerilim dolu anların yaşandığı tanıtımda Melahat’ın kardeşi Murat Demet’e saldırıyor.

Bir tarafta Tuğrul diğer tarafta Demet ölümle burun buruna gelirken ikisine de ne olacağı merak konusu oluyor. İlyas’ın Tuğrul’u kaçırdığı yerden tek başına çıkması ise akıllara “İlyas, Tuğrul’u öldürdü mü?” sorusunu getiriyor.

Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Tuğrul karakterinin diziden çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. Dizi sezon sonunda final yapacağı için Feyyaz Duman’ın hikayeden ayrılma ihtimali de olabilir ama neler olacağını anlak yeni bölüm yayınlandığında anlayabilirsiniz.

‘Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor.

Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!