Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin Yakamoz S-245 dizisi, sosyal medyayı resmen sarstı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin Yakamoz S-245 dizisi, sosyal medyayı resmen sarstı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir yayınlanması beklenen Netflix’in Yakamoz S-245 dizisi, nihayet 20 Nisan günü yayınlandı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’nin başrollerinde oynadıkları dizi, geçtiğimiz yıl Nisan-Mayıs aylarında çekilmişti. İki oyuncunun hayranları da bu diziyi büyük bir merakla bekliyorlardı. Sonunda Netflix’in yayın tarihini açıklamasıyla nefesler tutuldu ve hafta içinde dizi yayına girdi.

Üstelik öyle bir giriş yaptı ki sosyal medyada hızla diziyi izleyenlerin yorumları yayılmaya başladı. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları, yorumlar yağdırırken, gündemi de sarsmayı başardılar!

İki başarılı isim Özge Özpirinçci ve Kıvanç Tatlıtuğ, dizideki partnerlikleriyle beğeni topladılar. İlk önce ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ olarak lanse edilen ancak daha sonra Yakamoz S-245 olarak değiştirilen dizi, 7 bölüm olarak birinci sezonuyla izlenebiliyor.

Üç yıldır hiç bir yapımda rol almayan Kıvanç Tatlıtuğ’un bu özel yapımla geri dönüşü hayranlarını sevindirirken, dizide oynadığı Arman karakterinin, yine Netflix’in bir başka dizisi Into The Night’ta görünmesinin esrarı da çözülmüş oldu!

Belçika yapımı Into The Night ile aynı konu üzerinden hareket edilerek çekilen Yakamoz S-245’te, güneşte yaşanan patlamalar sonucunda dünyada pek çok insanın ölmesi ve o anlarda denizaltında olan kişilerin kurtularak diğer yaşayanları ararken başlarına gelenler konu ediliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisi, sosyal medyayı resmen sarstı! 14

Into The Night’ta da yine güneşi gören herkes ölüyor ve bir uçakla dünyanın gece olduğu yerlere uçarak kurtulmaya çalışan insanların yaşadıkları anlatılıyordu. Into The Night 2. sezon sonunda, dizide rol alan Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş’un kendisine doğru koşan Arman’a (Kıvanç Tatlıtuğ) silah doğrulttuğu ve silahın patladığı o sahne ile sezon finali yapılmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisi, sosyal medyayı resmen sarstı! 15

Yakamoz S-245’te de 1. sezon sonunda aynı sahne tekrarlandı. Into The Night ve Yakamoz S-245’in aynı sahnede kilitlenmesi ile bambaşka bir durum ortaya çıktı! Her iki dizinin yeni sezonlarında hikayenin birbirlerine bağlanacakları tahminleri yapılıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisi, sosyal medyayı resmen sarstı! 16

Yakamoz S-245’in hikayesi şöyle:

Bilimsel araştırma yapmak üzere küçük bir denizaltıyla suyun altına inen Arman ve arkadaşları, 15 saat sonra suyun üzerine çıktıklarında bambaşka bir dünyayla karşılaşıyor. Dünyada öyle büyük bir felaket olmuştur ki güneş doğduğu an herkes ölmektedir. Üstelik dünyadaki tüm elektronikler de bozulmuştur. Arman ve ekibinin yeniden suyun dibine inmekten başka bir çaresi yoktur.

Twitter’da gündemin ilk sırasında yerleşen Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili pek çok övgü dolu paylaşım yapıldı. Oyuncunun setlere yeniden dönüşü heyecanla karşılanırken, rolünü başarıyla oynadığı konusunda da pek çok yorum aldı oyuncu…

İşte onlardan bazıları…

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisi, sosyal medyayı resmen sarstı! 17

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisi, sosyal medyayı resmen sarstı! 18

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisi, sosyal medyayı resmen sarstı! 19

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisi, sosyal medyayı resmen sarstı! 20 Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisi, sosyal medyayı resmen sarstı! 21