Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV, iki dizisi için final kararı aldı!

Show TV, iki dizisi için final kararı aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon sonuna doğru ilerlerken kanalların final yapacak dizileri de birer birer ortaya çıkıyor. Yaz sezonu hazırlıklarının yanı sıra Eylül sezonu için çalışmalarına başlayan kanallar, bu sezondan reytingleri zorda olan yapımları taşımamakta kararlı görünüyor!

Show TV de büyük iddia ile başlayan iki dizisine final kararı almakta gecikmedi. İkinci sezonu göğüsleyemeyecekleri kanısını taşıdığı dizilerini bitirmeye hazırlanıyor. Bu dizilerden ilk Show TV’nin büyük ümitlerle yayına getirdiği Üç Kuruş dizisi oldu…

Pazartesi akşamları yayınlanan Çukur dizisinin final yapmasının ardından, kanalın yine aynı gün için en az Çukur kadar konuşulacak bir dizi ekrana getirileceği konuşulmuştu. Çukur’un devamı, onun ekranda estirdiği rüzgarı estirecek bir dizi olacağı şeklinde lanse edildi.

Fakat beklenen olmadı ve Üç Kuruş dizisi, Çukur dizisi gibi iddialı bir söylemle gelse de aynı etkiyi yaratamadı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolünde oynadığı dizi, düşük reytingleriyle ekranda yer almaya devam ediyor ancak bu reytingler diziyi 2. sezona taşımayacak.

Show TV, iki dizisi için final kararı aldı! 8

Show TV, Üç Kuruş dizisini Mayıs sonunda bitirmeye hazırlanıyor. Ay Yapım imzalı diziden yakın zamanda Neriman karakterini oynayan Nursel Köse ayrılmıştı. Diziye Alişan Uğur’un oynadığı Konyalı’nın annesi rolünde Tuna Arman katıldı. Üç Kuruş dizisi 28. bölümüyle final yapacak. Bu hafta 25 Nisan Pazartesi akşamı dizinin 24. bölümü yayınlanacak.

Show TV'nin çok iddialı başlayan iki dizi yolun sonuna geldi, final yapıyor! 21

Yine Ay Yapım imzasını taşıyan Show TV’nin bir başka iddialı yapımı için de final kararı alındı! Büyük iddialarla başlayan, oyuncu kadrosu ve hikayesi ile de çok izlenmesi beklenen Oğlum dizisi, ne yazık ki istenen reytinglere ulaşamadı.

Her biri birbirinden başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan bir dizi olan Oğlum’un finali de yavaş yavaş yaklaşıyor. Songül Öden, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Timur Acar, Canan Ergüder, Serhat Teoman gibi performanslarıyla beğeni toplayan oyuncuların çabaları da diziyi kurtarmaya yetmedi!

Show TV, iki dizisi için final kararı aldı! 9

Oğlum dizisi, farklı konusu ile dikkat çeken bir yapım olmasına karşın, beklenen izleyici sayısına ulaşamadı. Kanal da bu diziyi bitirme kararı aldı. Oğlum dizisinin Mayıs sonuna doğru final yapması bekleniyor. İkinci sezonu göremeyeceği belli olan Show TV dizilerinden biri de Oğlum oldu…

Kanalın yeni başlayan dizilerinden birisi olan Baba’nın ise ikinci sezonda devam etmesi bekleniyor.