Ana sayfa Dizi Fragmanları Feyyaz Yiğit’in başrolündeki Gibi dizisine büyük övgü!

Feyyaz Yiğit’in başrolündeki Gibi dizisine büyük övgü!

tarafından ker_def

Exxen platformunda yayınlanan ve izleyicilerin de farklı konsepti ile çok beğendikleri dizinin ismi Gibi… Evdeki muhabbetin senaryosu gibi… Bu yakıştırma da televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’ndan geldi…

Sina Koloğlu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda Gibi dizisinin iyi bir iş olduğunu ve izlemeye değen yapımlardan birisi olarak Exxen platformunda öne çıktığnı belirtiyor.

Komedi türündeki dizinin ilk bölümü 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmıştı. Kısa skeçlerin yer aldığı bölümler halinde yayınlanan dizinin başrollerinde Feyyaz Yiğit ile Kıvanç Kılınç bulunuyor.

Yapımcılığını Özcanlar Yapım Sarayı’nın üstlendiği dizinin senaristliğini Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi yapıyor. İkinci sezonu da 31 Aralık Cuma günü başlayan dizi büyük yankı buldu…

Sina Koloğlu da yaptığı paylaşımda Gibi dizisini överek, şunları yazdı:

“Gibi dizisi, ‘oturun gündelik sohbetinizi kayda alın sonra izleyin’ halinin senaryolaştırılmış şekli. Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan ve Kıvanç Kılınç üçlüsünün Yılmaz, İlkkan ve Ersoy karakterleri ile vücut bulduğu bir dizi. Sevgili Aziz Kedi’yi de senaryo tarafındaki dokunuşlarını unutmamak lazım. Bir de ‘cast çalışması’. İşi renklendiren tipler gayet yerinde seçiliyor. Exxen’ in iyi işi.”