Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’dan sonra Barış Falay’ın ekrana dönme konusunda bir şartı var!

Menajerimi Ara’dan sonra Barış Falay’ın ekrana dönme konusunda bir şartı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1972 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen Barış Falay, 1995 yılında Çiçek Taksi dizisiyle birlikte setlerde görünmeye başladı. Aliye dizisindeki Mücahit karakteri ile çok dikkat çeken oyuncu, asıl popülerliği ise Ezel dizisindeki Ali karakteri ile yaptı.

Medcezir dizisinde Selim Serez karakteri ile de çok beğenilen oyuncu, Paramparça dizisinde de Harun karakterinde yine yeteneklerini sergilemişti. Dizilerde rol alma konusunda seçici olduğu bilinen oyuncu, en son Menajerimi Ara isimli projede Kıraç karakteri ile geçen sezon ekranda yer aldı.

Karısı Esra Ronabar ile bir etkinliğe katılan Barış Falay, yeni projeler konusunda muhabirlerin sorularını yanıtladı. Oyuncu teklifler geldiğini belirtirken, “Biraz içime sinmeden yapamıyorum. İyi bir şey olsun istiyorum. O yüzden azıcık titizim” diyerek seçici davrandığını ifade etti.

Menajerimi Ara'dan sonra Barış Falay'ın ekrana dönme konusunda bir şartı var! 7

Barış Falay’ın yeniden dizilere dönme şartı, gelen teklifin içine sinmesi olarak gözüküyor. Oyuncu, iyi bir proje gelirse yeniden setlere çıkmaya istekli.

Esra Ronabar da birlikte birçok proje için görüş alışverişi yaptıklarını, birbirlerini çalıştırdıklarını ve sürekli destek halinde bulunduklarını belirtti.

Eşiyle geçen ay koronavirüs geçirdiklerini belirten oyuncu, herkesin hafif atlatmasını temenni ederken, kendilerinin ise biraz sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.