Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde adamlık dersi! Sarp Apak, kadın izleyicileri gözlerini kamaştırdı!

Kaderimin Oyunu dizisinde adamlık dersi! Sarp Apak, kadın izleyicileri gözlerini kamaştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu isimli Star TV dizisi, cuma akşamları ekranda yer almaya devam ediyor. Dizinin güçlü hikayesi ve etkili başrol oyuncuları bulunuyor. Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesindeki bazı detaylar çok ilgi çekiyor.

Özellikle kadın izleyicileri kendisine bağlayan dizide Cemal karakterinde Akın Akınözü, terk ettiği eski aşkının kalbini yeniden kazanmaya çalışırken, aynı zamanda bir başka kadının da kalbinin kırılacak olmasını hiç önemsemiyor.

Ancak Sarp Apak’ın canlandırdığı Mahir karakteri güçlü hisleri ve koruyucu tavrı ile Asiye’nin daima yanında yer alıyor. Kadın izleyiciler de bu hikayede Asiye ile Mahir’in hayata birlikte tutunmasını isterken, Cemal’in araya girmesine sinir oluyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde adamlık dersi! Sarp Apak, kadın izleyicileri gözlerini kamaştırdı! 4

Kaderimin Oyunu dizisi ilk başladığı dönemde elde ettiği yüksek reytinglerin düşmesi ile ortalama oranlara kadar geriledi. Yani hikayeye olan bağlılık azaldı ve sadık izleyici kitlesi de artmıyor. Cuma rekabetinde diğer rakipleri ile yarışmakta zorlanan Kaderimin Oyunu’nda hikayenin detayları ise birçok izleyiciyi ekrana çekiyor.

Bu detaylardan en dikkat çekeni de Mahir karakteri. Sarp Apak’ın başarıyla canlandırdığı Mahir, iyi kalpli ve anlayışlı birisi. Dizinin kadın hayranları bu karaktere tutku ile bağlandı… İşte bu nedenle de Cemal’in yaptıkları birçok izleyiciyi sinir ediyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde adamlık dersi! Sarp Apak, kadın izleyicileri gözlerini kamaştırdı! 5

Bir izleyici şu yorumu ile dikkat çekti: “Mahir’den gerçekten adamlık dersi alınmalı. Böyle adamlar dizilerde mi oluyor? Hayatta da var mı? Bunu bilmem ama Mahir’i harcarlarsa bu dizi benim için biter.”

Özellikle Mahir karakteri üzerinde birçok dizi hayranının senariste mesaj gönderme çabası içinde olduğu ve sosyal medyaya da bu konunun sürekli gündeme getirildiğini görebilirsiniz.

25 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan 10. yeni bölümde yine farklı duyguları bir arada yaşayacaksınız.