Ana sayfa Dizi Haberleri Fi dizisinde sevişme sahnesiyle gündem oldu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan rol kaptı

Fi dizisinde sevişme sahnesiyle gündem oldu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan rol kaptı

tarafından ker_def
Türkiye Güzeli, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katıldı.

2014 yılında katıldığı yarışmada birinci olan Cansu Melis Karakuş, atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna katıldı.

4. sezonuyla iyi bir başlangıç yapan dizide Karakuş, Alpaslan’ın yanına hem onu korumak, hem bilgi akışını sağlamak için Derin Devlet tarafından yerleştiren Meltem’i oynuyor.

Daha önce Fi dizisinde rol alan Karakuş, dizide Ozan Güven ile birlikte cesur sahneleriyle gündem olmuştu.

Fi dizisinde sevişme sahnesiyle gündem oldu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan rol kaptı 7

1991 yılında dünyaya gelen Cansu Melis Karakuş aslen Konyalı. Babası Konyalı olan Cansu Melis Karakuş’un annesi de Suriye kökenli. Annesi ve babası Cansu Melis Karakuş 16 yaşlarında iken ayrıldıkları için Cansu Melis Karakuş da annesi ve kardeşi ile birlikte İstanbul’da yaşıyor.

Yeditepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü kazandığı zaman Kemal Doğulu ve Nihat Odabaşı’nın  “Sen tam bir modelsin, kendini harcıyorsun” demesi üzerine modelliğe başladı.
O günden sonra hemen bir ajansa kayıt oldu. Yarışmaya son dakika kararıyla giren ve birinci olan Karakuş, daha sonra Türkiye’ye uluslararası arenada ikincilik getirdi.

1.85 metrelik boyu ve kusursuz fiziği ile dikkat çekmeye başladı.

2014 Best Model olan Cansu Melis Karakuş, daha tacını yeni güzele teslim etmeden oyunculuk teklifleri almaya başladı ve kendini bu yöne çevirmeye karar verdi.

Kompleksli insanlardan hiç hoşlanmıyor ve karşı cinste aradığı en önemli şey kafa yapılarının uyuşması.

Yaptığı bir röportajda, “Modellik benim 4 yıldır profesyonel olarak ve çok severek yaptığım bir meslek. Yan branş olarak müşteri ilişkileri görevi de yapıyorum bir şirkette. Şimdi çok yeni bir branş olarak da oyunculuk yapmaya başlıyorum. Kendimi her hangi bir şekilde konumlandırmak değil fakat ben tabi ki profesyonellik gereği yapılan işe çok odaklanmak gerektiğini düşünüyorum. Dikkatimi bu sıra oyunculuğa ve eğitimime veriyorum” demiş.