Ana sayfa Dizi Haberleri Fi dizisini Show TV’de bekleyen endişe ne?

Fi dizisini Show TV’de bekleyen endişe ne?

tarafından zk zk
İnternet ortamında yayınlanan Fi dizisi, geçtiğimiz yılın ve bu sezonun en çok konuşulan işlerinden birisi olmuştu. PuhuTV’de yayınlanan dizi, özellikle cesur sahneleri ve sansürsüz konuşmaları ile de dikkat çekmişti.

Tv ekranlarında hiç göremeyeceğimiz doğal bir dilin kullanıldığı dizi şimdi Show TV’de yayınlanacak. Ancak büyük ihtimalle pek çok sahnesi biplenerek ve kesilip biçilerek.

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi’nin rol aldıkları dizi, bu haliyle nasıl bir tat verir bekleyip göreceğiz ama Show TV, kısa bir süre önce tanıtımını yaptığı diziyi ekrana getirmek için gün sayarken bazı endişeler de ortaya çıkmaya başladı. Mesut Yar, Posta’daki köşesinde konuyla ilgili bakın ne diyor:

“YENİDEN KURGULANIR MI?

“Fi” dizisinin Puhu TV’deki serüveni geçtiğimiz cumartesi son buldu. Şimdi bir internet dizisi olarak ana akım kanallardan Show TV’de er meydanına çıkacak…

Şu bir gerçek ki Puhu TV’deki halden eser kalmayacak ve dizi kesilip biçilerek kuşa dönecek. Bu yeniden dizayn edilen halinin mevcuttan bir izleyici toplayacağına çok da ihtimal vermiyorum ama belki yapımcı yeniden bir kurguyla dizinin izlenme şansını yükseltebilir. Yapar mı, sanmam!”