Ana sayfa Dizi Haberleri Fikret Kuşkan, 6 dizi arasından bakın neden Zalim İstanbul’u seçmiş?

Fikret Kuşkan, 6 dizi arasından bakın neden Zalim İstanbul’u seçmiş?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Usta oyuncu Fikret Kuşkan, ömrü kısa süren Kızlarım İçin dizisinin ardından, Kanal D’nin Zalim İstanbul dizisiyle ekrana gelmeye başladı.

Dizide Agah karakterini oynayan Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay ile başrolü paylaşıyor.

9. bölümüyle sezon finali yapan dizi, yeni sezonda ekranda kalmaya devam edecek. Reytingleri beklendiği gibi olmasa da kanalın şans tanıdığı dizi, yeni sezonda da yayınlanacak.

Dizide karısı Şeniz ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan yeğeni arasında sorunlar yaşayan Agah Bey, Seher ve çocuklarının da gelişiyle iyice büyüyen sorunlar arasında denge bulmaya çalışıyor.

Kimi zaman sert tavırları ve kararlarıyla dikkat çeken Agah’ın iyi mi, kötü mü olduğuna izleyici de tam karar verebilmiş değil!

Adil olmaya çalışan ama kendince adaleti uygulamaya çalışırken kimi zaman haksızlıklar da yapan Agah Bey, iki arada bir derede kaldığı hikayesiyle izleyicinin de merak ettiği bir karakter.

Fikret Kuşkan, Zalim İstanbul dizisi ile birlikte 5-6 diziden daha teklif aldığını ancak Agah karakterini okuduğunda vurulduğunu anlattı.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın twitter’dan yaptığı paylaşımda Kuşkan’ın sözleri dikkat çekti.

Fikret Kuşkan, “Başka işler de geldi 5-6 tane ama ben bu hikayeye vuruldum. Benim de açılımını çok beğendiğim bir hikaye bu. İlk kez böyle bir karakterin iyi ve doğru yazılmış gerçeğini oynuyorum” ifadesini kullanıyor.