Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un Amsterdam romantizmi!..

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un Amsterdam romantizmi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçtiğimiz yaz evlenen ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç yeni yılı Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da karşılayacak.

Amsterdam’a giden ünlü çiftten Demet Özdemir sosyal medyada pek çok fotoğraf paylaştı. Oyuncu şehrin sokaklarında ve cafelerinde verdiği pozlara, “2022’ye veda tatili” yazdı.

Instagram’da 15.5 milyon takipçisi olan oyuncunu paylaşımlarına yorum ve beğeni yağdı. Hayranları oyuncuya övgü dolu yorumlarda bulundular.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un Amsterdam romantizmi!.. 8

Özellikle Erkenci Kuş dizisindeki ‘Sanem’ rolüyle meslek hayatında büyük bir çıkış yakalamayı başaran Demet Özdemir, Can Yaman ile başrolünde oynadığı dizinin dünyanın pek çok ülkesine satılmasıyla beraber yabancı hayran sayısını da katladı.

Oyuncunun ekrandaki son işi ise TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi oldu! Demet Özdemir hayranları, iki sezondur ekranda olmayan oyuncuyu özledi ancak Netflix için çekilen filmi Aşk Taktikleri’nin ardından, Disney Plus’ta yayınlanan dizisi Dünyayla Benim Aramda sürpriz iki proje olarak dikkatleri çekti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un Amsterdam romantizmi!.. 9

Demet Özdemir’i yeniden ekranda görmek isteyenlere ise asıl sürpriz kısa bir süre önce geldi! İlk olarak Aslı Enver’in başrolünde oynayacağı ‘Benim Adım Farah’ dizisiyle ilgili yaşanan bir gelişme, Demet Özdemir’in hayranlarını havalara uçurdu!

Aslı Enver’in ani evliliği ve hamile olduğunun öğrenilmesinden sonra bu rolün Demet Özdemir’e teklif edildiği gündeme geldi. Oyuncu da yeni diziyle ilgili durumu onayladı ve böylelikle ekrana yeniden dönmesini sağlayacak dizi de ortaya çıktı!